Stand up gösterisi ilgi ile izlendi

‘Kazasız Kul Olmaz’ adlı tek kişilik Stand up gösterisi, izleyicilerine keyifli anlar yaşattı. Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda izleyicileriyle buluşan tek kişilik gösteri, trafik kazalarına ve kurallara dikkat çekmek, farkındalık yaratma amacını taşıyor.

Stand up gösterisi ilgi ile izlendi
  • 06 February 2019, Wednesday 16:38

Çocuklar Duymasın ve Seksenler dizilerinden tanınan tiyatro ve sinema sanatçısı Ceyhun Fersoy tarafından sergilenen stand up gösterisinde Ceyhun Fersoy'a, Zahrettin Çelik de eşlik etti.

5 Şubat Salı günü akşamı Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda trafik kazalarına ve kurallara dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla sergilenen gösteriyi; Milas Kaymakamı Eren Aslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Emniyet Müdürü Turgay Ava, MİTSO Başkanı Reşit Özer, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas Kent Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Günlük ve çok sayıda tiyatro sever izledi.

Gösterinin ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, MİTSO Başkanı Reşit Özer, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal tarafından, sanatçı Ceyhun Fersoy ve etkinliğin düzenlenmesine maddi açıdan katkıda bulunan kişi ve kurumlara birer teşekkür plaketi verildi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık