Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Takla atan araçtan sağ çıktı

Milas-Yatağan Karayolu’nda meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Takla atan araçtan sağ çıktı
  • 11 December 2019, Wednesday 14:05

Kaza, Milas-Yatağan Karayolu’nun Eskihisar Mahallesi yakınlarında saat 11.00 sıralarında meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; 48 BT 597 plakalı kamyonetin sürücüsü Hatice Yörük, Milas’tan Yatağan’a hareket halindeyken bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybederek önce yol kenarındaki su kanalına çarptı, daha sonra ise takla atarak durabildi. Takla atmış durumda karayolunun ortasında duran kamyonetin içinden vatandaşların yardımı ile çıkarılan 38 yaşındaki Hatice K. kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Olay yerine çağrılan ambulansta ilk tedavisi yapılan Hatice Yörük’ün, eşini Milas’a getirdikten sonra Yatağan’a dönüş halinde olduğu öğrenildi.
38 yaşındaki Hatice Yörük, kaza sırasında kan şekerinin düştüğünü ve birden gözünün karardığını, kazanın da bu şekilde meydana geldiğini söyledi.
Hurda haline gelen otomobilden burnu bile kanamadan çıkan kadın sürücü “Ne yaptım ben, nasıl oldu, şirketin arabasıydı. Ne diyeceğim şimdi?” diyerek kurtulduğuna sevinemedi. 
Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Hurda haline gelen otomobil ise çekici yardımı ile yoldan kaldırıldı.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık