‘Daltonlar’ şebekesi çökertildi

Milas ve Menteşe’de büyükbaş hayvanların da aralarında olduğu 9 ayrı hırsızlık olayına karışan ve kendilerini ‘Daltonlar’ olarak adlandıran 4 kişi Jandarma ekiplerince yakalandı.

‘Daltonlar’ şebekesi çökertildi
  • 11 December 2019, Wednesday 13:22

Milas ve Menteşe ilçelerindeki 9 ayrı hırsızlık olayına karışan ve kendilerini 'Daltonlar' olarak adlandıran 4 kişi Jandarma ekiplerince yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 3'ü tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Milas ve Menteşe ilçelerinde 3- 8 Aralık tarihleri arasında 9 ayrı hırsızlık olayı yaşandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3'ü inek ve 1'i boğa olmak üzere 4 büyükbaş hayvan, 1 motosiklet, 4 ayrı otomobilden akü, evden ve iş yerinden yapılan hırsızlık olaylarının aydınlatılması için çalışma başlattı. 
Muğla İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri, 'Daltonlar' lakabını kullanan şüphelilerin Cenk Kılınç, Oktay Can, Levent Kaya ve Y.K. olduğunu belirledi. 4 şüpheli, pazar günü yakalanarak gözaltına aldı.
Çalıntı eşyaları satın aldıkları belirlenen 3 kişi de ifadelerine başvurulmak üzere jandarma karakoluna götürüldü. İfadeleri alınan bu 3 kişi, serbest bırakıldı. 
Şüphelilerin adreslerinde bulunan ve sattığı kişilerden geri alınan çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edildi.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Cenk Kılınç, Oktay Can ve Levent Kaya tutuklandı, Y.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık