Tribünler karıştı, Milas Esnafspor penaltılarla beraberliği sağladı

Milas Esnafspor:2 Göcek Belediyespor:2

Tribünler karıştı, Milas Esnafspor penaltılarla beraberliği sağladı
  • 11 December 2019, Wednesday 10:22

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk hesapları yapan ilçemiz takımı Milas Esnafspor, geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehir Stadyumu’nda konuk ettiği Göcekspor maçında mağlubiyetlerden penaltı atışlarıyla kurtuldu.
 Maçın henüz daha başlarında gelişen bir atakta dakikalar 8’i gösterirken Volkan ceza sahası üzerinden sert bir şut çıkardı. Kaleci Serkan topu elinden kaçırdı ve bu golle konuk takım Göcek maçta 1-0 öne geçti.
Erken gelen bu beklenmedik gol Milas Esnafspor’a soğuk duş etkisi yaptı.
Maçta dakikalar 18’i gösterirken gelişen bir Esnafspor atağında rakibiyle ikili mücadeleye giren Semih Berkan Zan sakatlanarak oyun dışı kaldı.
 Dakika 28’de Esnafspor atağında Bekir kaleye güzel bir orta kesti. Semih’in yerine oyuna giren Burak Varmagil topa kafayı vurdu top savunmaya çarptı tekrar oyuna döndü.
 Dakika 30’da Göcekspor atağında ilk golün sahibi Volkan ceza sahası içine girer girmez sert vurdu. Kaleci Serkan son anda ayağı ile topu uzaklaştırarak mutlak bir gole engel oldu.
Dakika 36’da Esnafspor atağında bu kez ceza sahasına Burak topu ortaladı. Ceza sahası içersinde altı pasta kaleci Fatih, Bekir’e faul yaptı. Orta Hakem bu pozisyona penaltı dedi.
Penaltı atışını Kaptan Bekir kullandı. Güzel bir vuruşla topla fileleri buluşturan Bekir, takımının beraberlik golünü attı.
İlk yarı karşılıklı olarak atılan gollerle 1-1 beraberlikle tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında konuk takım yaptığı sağlı sollu ataklarla Esnafspor kalesinde gol aradı.
Dakika 68’de bir dönem Yeni Milasspor’un da formasını giyen Taylan Sarıoğlu on sekiz üzerinden kaleyi yokladı. Kaleci Serkan yine kalesinde başarılıydı ve topu köşeden çıkarttı..
 Dakika 70’de atak geliştiren Milas Esnafspor net bir gol pozisyonundan yararlanmadı.
Orta sahadan topla çıkan Bekir kaleye paralel bir orta yaptı Ahmet Güner topa kafayı vurdu. Genç kaleci Fatih topu kaleye giderken yakalayarak mutlak bir gole engel oldu.
Dakika 75’te gelişen Göcek atağında maçın en iyi isimlerinden biri Volkan ceza sahasına girer girmez sert vurdu. Filelerle buluşmak üzere olan topa son anda Kaleci Serkan müdahale etti ve golü önledi.
Dakika 77’de yine Göcek atağında orta sahanın üzerinde topla buluşan Taylan Sarıoğlu Milas kalesini sert bir şutla yokladı. Kaleci Serkan âdete topu göremedi ve bu golle Göcek maçta 2-1 öne geçti.
Karşılaşmanın kalan sürelerinde ev sahibi takım Milas Esnafspor sağlı sollu yaptığı ataklara gol aradı. Ancak Göcek savunması ve kaleci Fatih’i geçemeyen Esnafspor futbolcuları son vuruşlarını iyi yapamadılar.
Maçın artı dakikalarında son saniyelerde son bir Milas Esnafspor atağında Esnafsporlu bir futbolcuyu Göcek savunması ceza sahası içersinde düşürünce maçın orta hakemi ikinci kez penaltı noktasını işaret etti.
Topun başına yine Kaptan Bekir geldi. Bu kez topla kaleciyi farklı köşelere gönderen Bekir takımının 2-2 lik eşitlik golünü attı.
Gol sonrası orta hakem Türker Terzioğlu maçın bitiş düdüğünü çaldı.
Tribünler Karıştı
Maçın sona ermesiyle birlikte maçın hakem üçlüsüne Milas Esnafspor tribünlerinden tepkiler gelmeye başladı. Özellikle maçın bitimiyle birlikte birbirleriyle tokalaşan hakemlerin bu davranışları daha çok tepki almaya başladı. 
Karşılaşmanın hakem üçlüsüne bazı taraftarların ettikleri çirkin küfürler sonrasında küfür eden taraftarları tribünlerden almak isteyen Emniyet güçlerine de tribünlerden küfürler gelince saha ve tribünler iyice karıştı.
Tribünlere çıkan emniyet güçleriyle bazı taraftarlar arasında yaşanan arbede sporun ruhuna yakışmayan görüntüleri de ortaya çıkardı.

 


Maçın Hakemleri: Türkcan Terzioğlu, Şivan Kesici, Alican Zorbay
Milas Esnafspor: Serkan Tekin, Engin Güç, Tarık Tuncer, Mithat Muhammed Doğramacı, İbrahim İbrahimoğlu, Selman Yıldırım, Buğra Özhan, Semih Berkan Zan, Kemal Nalbant, Orhun Kaan Ergen, Bekir Adıgüzel
Yedekler: Medeni Solmaz, Arda Ceylan, Abdullah Karaalioğlu, Nusret Sezgin, Burak Varmagil, Ahmet Güner
Teknik Sorumlu: Mehmet Ali Sevil
Göcekspor: Fatih Alagöz, Görkem Yavuz, Emirhan Abab, Hüseyin Karadeniz, Ubeyt Eren, Berkecan Zenger, Volkan Culhaoğlu, Berk, Özgür Şahin, Taylan Sarıoğlu, Tarık Maşeroğlu
Teknik Sorumlu:Muhammet Karaca

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık