Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Taraftar derneğinden karşı açıklama

Yeni Milasspor’da yaşanan yönetim tartışmaları nedeniyle geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan Yeni Milasspor Başkanı Öcal Yüksel’e cevap gecikmedi. Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği, Yüksel'in açıklamalarına tepki göstererek, “Hiçkimsenin sevdamıza kötü bir sezon yaşatma hakkı yoktur.” dedi.

Taraftar derneğinden karşı açıklama

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, kulüpteki yönetim tartışmaları nedeniyle açıklama yaptı. Açıklamada, “Yeni Milasspor’un mevcut yönetimi ve kulüp başkanı Öcal Yüksel’in yapmış olduğu basın açıklamasını herkes gibi bizler de üzülerek izledik ve dinledik. Milasspor camiası bu sezon yaşadığı kötü geçen bir sezonu hak etmemiştir. Bizler Milasspor sevdalısı taraftarlarız, hiçbir kimsenin Mor Beyaz sevdamıza kötü bir sezon yaşatma hakkı yoktur. Beceremedin, yapamadın ve başaramadın o zaman kulüp yönetiminden ve başkanlığından ayrılmama ısrarcılığına anlam veremedik, bu kadar ısrarcı olman niye?” denildi.

Açıklamada ayrıca, “Genel Kurulun, mahkemenin aldığı karara saygı duyman gerekir, koskoca Çınarımız Yeni Milasspor tarihinde bir ilki yaşadı, yaşamaya da devam ediyor. Yapamıyorsan bırakacaksın, başkanlığı bırakmakta bir erdemdir. Ancak bu erdem sizde yok maalesef. Milasspor’umuza zarar vermeye devam ediyorsunuz. Yeni Milasspor’u bu durumlara düşürmeye hiç kimsenin hakkı yoktur.  Milasspor Milas’ın halkının spor kulübüdür, Milasspor Milas’ın milli takımıdır ve de çok büyük bir taraftar grubuna sahiptir. Kimsenin oyuncağı değildir. Bizler armanın adamlarıyız, hiç kimsenin adamı değiliz… Kulübümüze baktığımızda ne bir başkan var ne de bir yönetim ekibi. Malzemeci yok, alt yapı takımları ligden çekilmiş, altyapı diye hiçbir şey kalmamış. Yeni Milasspor’un geleceği olan U16 ve U18 futbol takımlarında oynayan genç futbolcularımızın getirildiği durum hepimizi son derece üzmüştür. Alt yapısı olmayan bir spor kulübünün başarılı olması mümkün değildir. Bizler Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği üyeleri olarak asla susmayacağız ve bu kulübün bu kadar kötü yönetilmesine müsaade etmeyeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

Abbak, açıklamalarının devamında, “Yeni yönetim ekibi kulübü teslim almak istediğinde tesislerle ilgili olarak 'burası oğluma aittir.Milasspor’un sadece kupaları var alın gidin' denilmiş. Sonrasında ise basın açıklaması yapıldığında burası 'Yeni Milasspor’a aittir' denilmesine anlam vermedik. Yalanla dolanlarla insanları kandıramazsınız. Milasspor’un kongresinde divana denetim raporu faaliyetlerini sunamayan bir başkandan ne beklersiniz. Genel kurulun, mahkemenin kararlarına saygı göstermeyip, Milassporumuza sahip çıkanları suçlamaya devam ediyorsunuz. Önümüzde ki sezon iddialı bir Milasspor olması konusunda güçlü bir yönetim, güçlü bir yönetim ekibi, güçlü bir futbol takımı ve hedefi olan bir spor kulübü oluşturulması için Milaslı bürokratlarımıza, büyüklerimize çözüm bulmaları için Sevdamsın yeni Milasspor Taraftarlar Derneği olarak düşüncelerimiz aktardık.” dedi

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Belediye Başkanımız Muhammet Tokat her zaman Milasspor’umuza ve taraftarlar derneğimize sahip çıkmıştır, hakkı asla ödenmez. Sadece bize değil Milas’ta ki tüm spor kulüplerine maddi ve manevi desteklerini vermiştir ve vermeye de devam etmektedir. Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği olarak Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Öcal Yüksel’in karşıt açıklamasını şiddetle kınıyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Muhammet Tokat zamanında müdahale etmeseydi, maddi destek vermeseydi, şimdi bu takım ve bu kulüp, koskoca Milasspor halkın takımı; Birinci Amatör Kümeye düşmüş olacaktı. Boş boş konuşmakla kulüp yönetilmiyor. Şu an Yeni Milasspor yoğun bakımdaki bir hasta gibidir yani çok kötü bir durumdadır. Durumu bu yönetimle daha da kötü duruma gitmektedir. Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği olarak, Milasspor kulüp başkanı olarak Öcal Yüksel’in bir an önce Olağan Genel Kurulda seçime kazanan yönetim ekibine kulüp yönetimini devretmesini ya da bir seçim kararı alınmasını istiyoruz. Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’tan isteğimiz ise Yeni Milasspor Kulübümüzün isminin değiştirilerek Milas Belediyesi Milasspor olmasıdır. Son olarak Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği olarak Milasspor Kulübümüze sahip çıkan Milas Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat’ın yanında olduğumuz belirtmek istiyoruz.”

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis