Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Tek Kişilik ‘Dev’ Gösteri…

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen ve Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncularından Yaşar Gündem’in ‘Kuvayı Milliye Destanı’ isimli tek kişilik oyunu, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nu dolduran Milaslılardan tam not aldı.

Tek Kişilik ‘Dev’ Gösteri…

Nazım Hikmet’in Kurtuluş Savaşı’nda verilen mücadeleyi anlatan ve Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncularından Yaşar Gündem tarafından 8 bölüm halinde tek kişilik oyun olarak sergilenen ‘Kuvayı Milliye Destanı’ adlı oyunu;Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Başkan Yardımcıları Zeynep Çınar ve Faik Karagöz, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur, ADD Milas Şube Başkanı Gülçin Erşen, çok sayıda belediye meclis üyesi, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde CHP’den belediye meclis üyesi aday adayı olan isimler, bazı mahalle muhtarları ve tiyatroseverler izledi.

Milaslı tiyatro severler tarafından büyük beğeni toplayan ve ayakta alkışlanan oyun sonrasında, tiyatro sanatçısı Yaşar Gündem’eplaket ve çiçek takdim ederek kutlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat şunları söyledi:

“Büyük ustayı doğumunun 117. yılında bu muhteşem eseriyle yâd ettik. Gerçekten büyük bir duyguyla çok güzel bir oyun izlettiniz bize… Nazım Hikmet haksız yere, belki sadece düşünceleri açısından yaftalanmış ve haksızlığa uğramış bir büyük değerimiz. Şu eseri yazan, kim olursa olsun her Türk vatandaşının gurur duyması gereken büyük bir şair. Onu büyük bir özlemle ve gururla yâd ediyoruz. Böyle bir eserle bizleri yeniden o günlere götürdünüz. Size ve ekipte yer alan tüm arkadaşlara bu güzel gösteri için çok teşekkür ediyorum.”

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis