Teknoloji Tasarım Sergisi ve Kermes bir arada…

‘Sanat, hayali yüceltme ve daha anlamlı kılma çabasıdır’ sloganıyla düzenlenen Teknoloji Tasarım Sergisi ve hemen ardından düzenlenen kermes, Dr. Mete Ersoy Ortaokulu’nda renkli görüntüler oluşturdu.

Teknoloji Tasarım Sergisi ve Kermes bir arada…

Milas İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Türker Yurtsever, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ergun Kırova, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Mehmet Kızılca, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tunahan Bayram, çok sayıda okul müdürü, öğretmenlerin yanı sıra Okul Aile Birliği Başkanı Ramazan Maden’in ve öğrenci velilerinin katıldığı etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Açılış konuşmasını yapan Dr. Mete Ersoy Ortaokulu Müdürü İbrahim Türker Yaşoğlu, “Destekleriyle bizlere ve okullarına bir kez daha sahip çıkan Okul Aile Birliği yöneticilerimize, değerli velilerimize, özgün çalışmalarıyla öğrencilerimizi yüreklendiren öğretmenlerime yürekten teşekkür ediyorum” diyerek başladı ve şöyle devam etti:

“Öğretmenlerimizin liderliğinde öğrencilerimizin yaşamına yön veren, yetenekleriyle sınırlarını zorlayan, kalitenin sanatla özdeşleşen ruhunu hissettiren emeklerini siz değerli konuklarımızın beğenisine sunuyoruz. Bizleri bugün burada yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza hoş geldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum.”

Yapılan konuşmanın ardından öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibinin gösterisi büyük bir beğeni ile izlendi ve ardından serginin açılışı, etkinliğe katılan davetliler tarafından gerçekleştirilerek, sergide yer alan eserler incelendi.

Serginin gezilmesinin ardından ise tüm davetliler düzenlenen kermese katıldılar.

,

,

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık