Teşekkür ziyareti

Teşekkür ziyareti
  • 11 September 2021, Saturday 10:19

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkan ve Yönetim Ekibi, 9 Eylül Perşembe günü Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'ı makamında ziyaret ederek geçtiğimiz ay içerisinde yapılan Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği seçimine gelerek kendilerine destek olmalarından dolayı téşekkür ettiler.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, dernek üyelerinden tribün Amigosu Şeker İbrahim Alır ve derneğin diğer yöneticilerinin katıldıkları teşekkür ziyaretinde konu, gündemdeki Yeni  Milasspor Kulübü’nün yeni yönetiminin belirleneceği seçim oldu.

Dernek Başkanı Nihat Abbak  Milas Belediye Başkanı  Av Muhammet Tokat'a kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti.

Dernek Başkanı Nihat Abbak, sevdalısı oldukları Yeni Milasspor Kulübü’nün layık olduğu üst liglerde yer alması gerektiğini belirterek, “spor kuĺüplerinin asıl sahipleri taraftarlardır” dedi.

Yeni Milasspor Kulüp Amigosu Şeker İbrahim Alır da yaptığı konuşmada Başkan Tokat'a destekleri için teşekkür ederek, 11 Eylül Cumartesi günü Milasspor'un önemli bir günü olduğunu belirtti.

Son dönemlerde Milasspor Kongrelerinin adaysız olduğunu ve yönetim ekibi için kimsenin liste çıkarmadığını  söyledi.

Sevdalısı oldukları Mor Beyaz renklerin temsilcisi Yeni Milasspor'un kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Şeker Amigo, "Yıllardır yağmur, çamur, soğuk, sıcak demeden takımımızı hem profesyonel hem de amatör liglerde destekledik ve takımımızı desteklemeye de devam edeceğiz” diyerek, mevcut kulüp başkanı ile ilgili aralarında  sıkıntılar olduğu belirtti ve 11 Eylül Cumartesi günü yapılacak Yeni Milasspor Kulübü Genel Kurulu’nda  herşeyin en iyi şekilde olmasını dilediğini söyledi.

Başkan Tokat Teşekkür Etti

Milas Belediye Başkanı Av Muhammet Tokat, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkan ve Yönetim Ekibinin kendisini ziyaret etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek Taraftarlar Derneği yöneticilerine teşekkür etti.

Başkan Tokat yaptığı konuşmasında 11 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan Yeni Milasspor Kulübü Olağan Genel Kurulu’nda kulübün yönetimi için listeleriyle aday olan 2 başkan adayının kendisiyle görüştüğünü belirterek "Ben kendilerine de söyledim, seçimi kazanan ve mazbatasını alan başkanımıza, Milas Belediyesi olarak gereken desteği vereceğiz dedim. Biz mevcut yerel yöneticiler, herhangi bir adayın yanında olamayız, ancak Yeni Milasspor Kulübü’nün geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte her zaman yanında olacağız” diyen Başkan Tokat, "Üzüldüğüm nokta, Milas'ta birlik ve beraberlik yok, herkes birbiriyle barışık değil ve bugüne kadar da bu şekilde herşey sürdüğü için başarı da gelmiyor; umut ediyorum ki Cumartesi günü demokratik bir seçim olur ve bu kulübün gerçek sahipleri olan Yeni Milasspor Kulübü üyeleri  3 yıllık kulübü yönetecek yönetim ekibini oylarıyla belirlerler..

Ben, Yeni Milasspor Kulübünün yeni yöneticilerinin belirleneceği 11 Eylül Cumartesi günü seçime listeleriyle katılacak isimlere başarılar diliyorum ve güzel bir seçim olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık