TESK KARTLARININ DAĞITIMI BAŞLADI

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası tarafından Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu’nun uygulamaya koymuş olduğu TESK kartlarının dağıtımına başlandı. 

TESK KARTLARININ DAĞITIMI BAŞLADI

Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, üyelerine rutin ziyaretlerini gerçekleştirerek birçok alanda indirim sağlayacak olan TESK kartlarını üyelerine teslim etti.

Aynı zamanda Türkiye Bakkallar ve Bayiler Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi olan Oda Başkanı Sabancı; “Esnaflarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz. Bugün her sektördeki küçük esnaf gibi odamız üyeleri de gerçekten zor günlerden geçiyor. Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu tarafından temin edilen ve tüm ülke genelindeki esnafa ulaştırılan TESK kartları, birçok alanda indirim sağlayacak ve üyelerimizin bir parça da olsa ekonomik anlamda nefes almasını sağlayacak. Oda yönetimi olarak üyelerimizin çıkarlarını korumaya çalışmak bizim birincil görevimiz olup, bu sorumluluğu yerine getirmek için gerçekten büyük bir gayret saf ediyoruz” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık