Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

TGF’den “Yerel Gazetene Sahip Çık” çalışması

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Süleyman Akbulut, federasyon olarak, ilimiz genelindeki yerel gazetelere halkın ilgisini arttırmak ve sürekli gündemde tutmak amacıyla, “Bu Gazete Senin. Yerel Gazetene Sahip Çık” konulu bir çalışma başlattıklarını ifade etti.

TGF’den “Yerel Gazetene Sahip Çık” çalışması
  • 12 December 2018, Wednesday 9:37

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Süleyman Akbulut, federasyon olarak, yerel gazetelerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek, halkın yerel gazetelere olan ilgisini arttırmak ve konuyu sürekli gündemde tutmak amacıyla, “Bu Gazete Senin. Yerel Gazetene Sahip Çık” konulu bir çalışma başlattıklarını belirtti.

Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Başkan Süleyman Akbulut, “Muğla Gazeteciler Cemiyeti olarak mensubu bulunduğumuz ve bu dönem ilimizi yönetim kurulunda yer alarak temsil ettiğimiz Türkiye Gazeteciler Federasyonu, yerel gazetelerle alakalı sorunları üst mercilere sürekli aktarmakta ve çözüm yolları ile ilgili tavsiyelerini sürekli olarak iletmektedir. Önümüzdeki günlerde de bu konulara ilişkin gelişmeleri aktaracağız. Federasyon yönetimiz olarak, ilimiz ve ilçelerimizdeki gazetelerde halkımızın yerel gazetelere olan ilgisini arttırmak ve sürekli gündemde tutmak amacıyla ‘Bu Gazete Senin. Yerel Gazetene Sahip Çık’ konulu çalışma başlattık. Bu çalışmanın il ve ilçe gazetelerimizde mümkün olduğunca çok yayınlanmasının, okuyucuların ve halkımızın ilgi ve desteğini arttırma yönünde faydalı olacağını düşünüyoruz. Hazırlamış olduğumuz görselin gazetelerinizde yer almasıyla göstereceğiniz hassasiyet için şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis