The Bodrum Cup Çökertme Etabı Kerem Görsev konseriyle muhteşemdi..

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yangından etkilenen bölgeler için yelken açan The Bodrum Cup, Bodrum – Bodrum, Bodrum-Çökertme rotalarını tamamlayarak önceki gün Çökertme'den çıkıp yine Çökertme'ye dönecekleri üçüncü etap için tekrar yelken açtılar. Perşembe günü gerçekleşen etap sonrası, Çökertme’de düzenlenen etkinlik, dünyaca ünlü caz piyanistimiz Kerem Görsev’in, çevresi yanan ağaçlarla çevrili ortamında verdiği muhteşem piyano dinletisi ile zirveye ulaştı.

The Bodrum Cup Çökertme Etabı Kerem Görsev konseriyle muhteşemdi..
  • 23 October 2021, Saturday 10:07

Akdeniz'in en büyük deniz festivali olan The Bodrum Cup’ta bu yıl dayanışma ruhu vurgulanıyor. Yarışlarda, yarışmacılar ve yelken meraklıları yangında zarar gören bölgelerden oluşturduğu rotasında çeşitli etkinlikler düzenleyerek, yangınlardan olumsuz etkilenen işletmelere destek olacak, yangının söndürülmesinde emeği geçen kahramanlar için saygı gösterisinde bulunacaktı. 

Yarışmacılar ve yelken meraklılarının orman yangınından zarar gören bölgelerde çeşitli etkinliklerde bir araya geleceği organizasyon Çökertme-Çökertme etabı olarak Perşembe günü tamamlandı.

KEREM GÖRSEV KONSERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Saat 17:00'de Çökertme sahiline büyük beyaz bir piyano getirilerek yangın alanından toplanan yanmış ağaçlar arasındaki doğal bir platforma yerleştirildi. Alanda Çökertmeli çocukların ağzından yangının nasıl betimlendiğinin anlatıldığı anlar yürekleri burksa da umutların yeniden yeşerdiğine vurgu yapıldı. Ünlü caz piyanisti Kerem Görsev'in muhteşem piyano dinletisi ile katılımcılar duygusal anlar yaşadı. Dinleti sonunda sanatçı defalarca sahneye çağrıldı.

Milas sınırlarında olduğu için Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın ev sahipliği yaptığı etkinlikler içinde, Milas Belediyesi Senfonik Kent Orkestrası da etkinlik öncesinde Çökertme’de konserler verdi.
 
Yarışlarda dün de Çökertme - Kissebükü Etabı gerçekleştirildi. Bu gün ise Kissebükü-Bodrum rotasındaki mücadelelerle 2021 Bodrum Cup yarışları sona erecek.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık