Tır, öğrenci servisine çarptı: 16 yaralı

Bugün sabah erken saatlerde, Etrenli-Şenköy tarafından gelen öğrencileri taşıyan 48 S 3860 plakalı servis aracı ana yola çıktıktan sonra Milas’a doğru dönmek için kavşağa girdiği sırada, şoförü uyuduğu iddia edilen ve zigzaklar yaparak gelen 34 DRL 95 plakalı TIR’ın çarpması sonucu meydana gelen kazada 16 öğrenci ve servis şoförü yaralandı.

Tır, öğrenci servisine çarptı: 16 yaralı
  • 05 January 2022, Wednesday 11:19

Kazada öğrenci servisinde yolcu olarak bulunan;  M.A., Y.A., O.Y., K.S., N.A., B.K., N.Ö., E.A., A.K., A.G., D.G., Ş.Ö., H.Y., T.A., A.A.P., O.Ö.  ile servis şoförü T.E. yaralandı.

Kaza sırasında minibüste şoförün yanısıra 17 öğrenci olduğu belirtilirken, kazanın hemen ardından şoförün yaralı öğrencileri yoldan toplayıp 112’ye haber verdiği ve kendisinin de bundan sonra bayıldığı bildirildi.

112’nin müdahalesiyle yaralı şoför ve öğrenciler hastanelere kaldırıldı. Sol kolundan yaralı ve tendonları zarar gören öğrencinin Muğla’ya sevk edildiği, ayağı kırılan bir öğrencinin Milas Devlet Hastanesi’nde ameliyata alındığı, kalçasında kırık olan bir öğrencinin de İzan Hastanesi’nde tedavi altına alındığı, diğer öğrencilerin küçük sıyrıklarla kazayı atlattığı bildirildi.

Şoförün de kulak ve kafa bölümünde yaralar olduğu ve tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık