TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Milas Belediyesi ile Yetkili Memur Sendikası olan Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm-Bel-Sen) arasında bir süredir devam eden görüşmeler sonucunda mutabakata varılarak toplu iş sözleşmesi imzalandı.

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Milas Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Milas Belediyesi bünyesinde çalışan 110 memuru kapsayan 01.04.2019 -31.12.2019 tarihleri arası Toplu İş sözleşmesi imza törenine de  Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Tuncay Topuz, Mali Hizmetler Müdürü Tuncay Karaca, Tüm-Bel-Sen Şube Başkanı Turgay Aslan, TİS ve Hukuk Sekreteri Mustafa Başar Duruş, Şube Mali Sekreteri Gül Tan, Şube İdari Sekreteri Elif Keskin, Şube Kadın Sekreteri Burcu Akın, Şube Örgütlenme Sekreteri Gökhan Salih Ayaz ve İşyeri Baş Temsilcisi Zeynep Avcılar hazır bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunu belirterek, “Çalışanlarımızın mutluluğu için biz imkânlarımız çerçevesinde gerekli desteği her zaman veriyoruz. Sendikamız ile sağduyu, karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde görüşmelerimizi tamamladık. Toplu sözleşme sürecinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum, sözleşmenin tüm memur arkadaşlarımıza, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tüm-Bel-Sen Şube Başkanı Turgay Aslan da Başkan Tokat ve ekibine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti ve sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Toplu İş Sözleşmesi, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Tüm-Bel-Sen Şube Başkanı Turgay Aslan tarafından imzalandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık