Turizm Bölgesi’nde İnternet Rezaleti..

Her mahalle muhtarları toplantısında, çeşitli muhtarlarca sıkça gündeme gelen Telekom şikayetleri, artarak devam ediyor. Telekom yetkilileri, özellikle kabloların çalınmasından yakınırlarken, vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.

Turizm Bölgesi’nde İnternet Rezaleti..

Bunun en son ve dikkat çekici örneği de, bölgemizin en önemli turistik bölgelerinden Zeytinlikuyu civarındaki vatandaşlardan geldi. Bu bölgede son derece fazla olan 2. Konutlara akın sürerken, buralarda sürekli oturan vatandaşlar, tam da sezon başlangıcında, yaklaşık 15 gündür internete giremediklerini belirtiyorlar.

Kooperatif yetkililerinin durumu Telekom’a bildirdiğini, ancak Telekom yetkililerinin, “fiberoptik kablolar çalınmış, bu nedenle hizmet veremiyoruz” diyerek durumu açıkladıklarını, ancak çalınan kablolar yerine yenilerini koyma noktasında bir hareket olmamdığını belirtiyorlar ve “ne yani, bütün yaz boyunca internet olmayan bir ortamda nasıl yaşayacağız. Pek çoğumuzun iletişim kaynağı durumunda internet. Ayrıca buraya turist niye gelsin? Gelse bile, birkaç gün sonra kaçar gider. Bu ne biçim uygulama. Bu ne ilgisizlik!.. Bütün yetkilileri konuya duyarlı olmaya ve bir an once internet bağlantısının sağlanması için gereğini yapmaya çağırıyoruz” diyerek, tepkilerini belirtiyorlar.

Bizden iletmesi, elçiye zeval olmaz..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık