Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

TÜRKİYE'NİN İLK KADIN ALBAYINI KUTLADILAR

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Türkiye'nin ilk kadın hava albayı ve ilk kadın garnizon komutanı olan Milas Hava Meydan Komutanı Albay Emel Demiryakan'ı ziyaret ederek, bir süre önce yarbaylıktan albaylığa terfi etmesini kutladılar. MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Çamlıbelen ve Ömer Eliş ile Meclis Üyesi Kemal Necipoğlu'ndan oluşan MİTSO heyeti, aynı zamanda Türkiye'nin ilk kadın albayı ve ilk kadın garnizon komutanı olan Milas Hava Meydan Komutanı Albay Emel Demiryakan'a yeni görevinde başarılar dilediler.

TÜRKİYE'NİN İLK KADIN ALBAYINI KUTLADILAR

             MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milaslılar olarak Türkiye'nin ilk kadın hava albayı ve garnizon komutanının Milas'ta görev yapmasından gurur duyduklarını belirterek "Bu başarınız, Türk kadınlarının neleri başarabileceklerinin en güzel kanıtıdır. Siz tüm Türk kadınlarına örnek oldunuz.Sizi kutluyor ve yeni görevlerinizde üstün başarılar diliyoruz. İlk kadın albayın Milas'ta terfi alması ve burada görev yapması Milaslılar olarak bizim de gururumuzdur" dedi.

            Milas Garnizon Komutanı Albay Emel Demiryakan da MİTSO yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekkür etti. Sağlığında Türkiye'nin ilk kadın savaş pilotu olan Sabiha Gökçen'i tanıma fırsatı bulduğunu ve kendisine örnek aldığını belirten Albay Emel Demiryakan, MİTSO yöneticilerine Sabiha Gökçen ile ilgili anılarını anlattı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis