Ula Belediyesi’ne ait 8 adet gayrimenkul ihaleyle satılacak

Ula Belediyesinin mülkiyetinde bulunan taşınmazlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre “Açık Teklif Usulü” ile “Ula Belediyesi Nail Çakırhan Toplantı Salonunda ”  8 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 14:00 ‘da başlayıp sırası ile İhale Komisyonu (Encümen) huzurunda satılacak.

Ula Belediyesi’ne ait 8 adet gayrimenkul ihaleyle satılacak
  • 24 January 2023, Tuesday 12:15

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan gov tr’de yer alan duyuruya göre;

1-İhaleye katılacak olan iştirakçilerin, istenilen belgeleri 07/02/2023 tarihinde saat 17:00’a kadar Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonraki başvurular kabul edilmeyecektir.

2- 2886 Sayılı Kanunun 6. maddesinde belirtilen kişiler ihaleye katılamaz. Bu hususun sonradan tespit edilmesi halinde ihale iptal edilir.

3- İhale sırasında hazır bulunmayan veya noterden tasdikli vekâletnameyi haiz bir vekil göndermeyen istekliler, ihalenin yapılış tarzına ve sonucuna itiraz edemezler.

4-İdare, ihale gününe kadar, ilan edilen taşınmazın/taşınmazların ihalesinden vazgeçme hak ve yetkisine sahiptir.

5-İhale komisyonu, ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir. Komisyonun ihaleyi yapmama kararına itiraz edilemez.

6-Taşınmazların satış bedeli idareye peşinen ödenecektir.

7-İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, taşınmazın satışında ihale şartnamesi hükümleri uygulanacaktır.

Detaylar için linki tıklayın.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/1119173/emlak-tarla-tarim-arazisi-bag-bahce-zeytinlik-belediyeye-ait-8-adet-gayrimenkul-ihaleyle-satilacaktir

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık