Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Milas’a geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Milas-Ören yolu için yarın Milas’ta olacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Milas’a geliyor
  • 16 September 2022, Friday 11:08

Milas’ın önemli turizm merkezlerinden olan Ören’in yol yapım çalışmaları uzun süredir gündemdeydi. CHP Milletvekili Suat Özcan, yolun 2021 yılında yatırım programına alınacağını öğrendiklerini açıklamıştı.

21 Temmuz’da Binali Yıldırım miting için Milas’a gelmişti. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat o zaman yaptığı açıklamada “Ören yolunun başlaması için Binali Bey söz verdi. Biz de Milas Çevre Yolu, Ören Yolu ve OSB başta olmak üzere Milas’a yapılması gereken iş ve yatırımlar için de destek istedik.” demişti.

AKP Milas İlçe Başkanı Emin Çelik’in sosyal medya üzerinden “Milas kamuoyunun dikkatine” başlığıyla duyurduğu açıklama şu şekilde;

“AK parti iktidarımız olarak verdiğimiz sözleri teker teker gerçekleştiriyoruz. İnşaallah…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu bölgemiz için hayati öneme sahip MİLAS-ÖREN karayolumuz için Cumartesi günü saat 11:00 de Beçin Dudlu kahvede bizlerle buluşacak ve yolda incelemelerde bulunacak. Sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.”

Bakan Karaismailoğlu, yarın yapacağı Muğla ziyareti kapsamında saat 11:00'de Milas-Ören yolunda inceleme yaparak Muğla programına başlayacak. Karaismailoğlu, saat 12:00'de Muğla Valiliğini ziyaret edecek ve valilikte koordinasyon toplantısı gerçekleştirilecek. Saat 14:30'da Ak Parti İl Başkanlığı ziyaret edilecek. Saat 15:45'te ise Kötekli akıllı kavşakta inceleme yapılacak. Akşam saat 17:30'da ise bakanın programı Bodrum'da devam edecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık