Yüksek öğrenim güvenlik toplantısı yapıldı

​​​​​​​     Milas’ta üniversite öğrencilerinin eğitim-öğretimlerine güvenli bir şekilde devam edebilmelerini sağlamak adına ‘Yüksek Öğrenim Güvenlik Toplantısı’ yapıldı. Milas’ta eğitim- öğretim görecek olan üniversite öğrencilerinin güvenlik ve diğer alanlarda yaşadığı sorunların tespiti ve çözüm yollarının bulunması amacıyla güvenlik toplantısı yapıldı.

Yüksek öğrenim güvenlik toplantısı yapıldı
  • 16 September 2022, Friday 11:12

     Milas Kaymakamlığı toplantı salonunda Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’nin başkanlığında yapılan toplantıya; Milas Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Aziz Bülbül, Milas M.Y.O. Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ahmet Trabzon, Milas İlçe Emniyet Müdür V. Fevzi Söztutar, Milas İlçe Jandarma Komutanı Seyhan Doğan, Milas M.Y.O. Müdür V. Doç. Dr. Abuzer Kızıl, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas K.Y.K. Müdür V. Serkan Acarsoy ve  Milas Belediyesi Zabıta Amiri Nuri Bağcı katıldı.

     Düzenlenen toplantıda kurumlar arası ilişkilerin geliştirilmesi, eğitim ve öğretimin güven içinde sürdürülebilmesi, öğrencilerin okullarına güvenle ulaşmalarının sağlanması, trafik akışının güvenli bir şekilde sağlanması, okul çevresindeki mekanların düzenli aralıklarla denetlenmesi ve asayişin sağlanması gibi hususlarda ortak kararlar alındı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık