Ünlü Bestekâr Milas’ta Başkan Tokat ile görüştü

​​​​​​​Milas Musiki Derneğinin konuğu olarak Milas’a gelen ülkemizin ünlü Bestekârlarından, TRT Keman Sanatçısı, Koro Şefi ve TRT Nağme Okyanus’ta Damlalar isimli programın yapımcı ve sunucusu Talat Er, Milas Musiki Derneği Başkanı Fuat Turan ve Dernek Üyeleriyle birlikte Milas Belediye Başkanı Av Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Ünlü Bestekâr Milas’ta Başkan Tokat ile görüştü
  • 16 August 2021, Monday 10:23

Muğla ve Milas’ta çıkan orman yangınlarından duyduğu üzüntüyü dile getiren bestekâr Talat Er yangınzedelere yapılacak her desteğin içinde bulunmaya hazırım dedi.

13 Ağustos Cuma günü gerçekleşen Milas Belediye Başkanı ziyaretinde 1 haftadır Güllük’te bir arkadaşına konuk olduğunu vurgulayan ünlü Bestekâr Talat Er, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve tüm gönüllü çalışanlara orman yangınlarının söndürülmesindeki özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Milas’ın çok güzel bir şehir olduğunu söyleyen ünlü bestekâr bir süre daha Güllük’te kalacağını vurgulayarak orman yangınlarına dikkat çekmek ve yangınlarda zarar uğrayan vatandaşların dertlerine bir nebze de çare olabilmek adına Milas Belediyesi ile birlikte ortak bir program içinde olmaktan mutluluk duyacağını vurguladı.

Milas Belediye Başkanı Av Muhammet Tokat kendisini ziyaret ederek orman yangınlarından duyduğu üzüntüyü dile getiren ünlü bestekâr Talat Er’e ziyareti nedeniyle teşekkür ettiğini belirterek, ‘sizinle birlikte bir projede yer almak bizleri de mutlu edecektir’ dedi.

Başkan Tokat Milas’ın her anlamda güzel ve özel bir şehir olduğunu vurgulayarak Milas’ta Musiki Derneğinin kuruluşunun çok eski olduğunu söyledi. Milas’ın sanat, müzik, spor ve kültürle iç içe olduğunu belirten başkan Tokat,  ünlü bestekârla bir süre sanat ve musiki üzerinde sohbet etti.

 Milas Musiki Derneğinde Çiçeklerle Karşılandı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyareti sonrasında Milas Musiki Derneği Başkanı Fuat Turan ve Dernek üyeleriyle birlikte Musiki Derneğinin Arasta’da ki binasına gelen bestekâr Talat Er’i musiki derneği üyeleri çiçeklerle karşılayarak Milas’a hoş geldiniz dediler.

Milas Musiki Derneği üyelerinin güzel jestinden mutluluk duyduğunu belirten bestekâr Talat Er bir süre dernek başkanı Fuat Turan ve dernek üyeleriyle Milas’ta musiki çalışmalarını değerlendirdiler.

Milas Musiki Derneği Başkanı Fuat Turan, ‘ünlü bestekâr Talat Er’in ziyareti bizleri mutlu etmiştir’ açıklamasında bulunarak, ‘kendisini Milas’ta ağırlamaktan dolayı büyük bir onur ve mutluluk duyuyoruz’ dedi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık