​​​​​​​Üyelerinin yeni yılını kutladılar, sorunlarını, önerilerini not ettiler

Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, üyelerinin yeni yılını kutlama ziyaretlerini bu kez Ören'de sürdürdü.

​​​​​​​Üyelerinin yeni yılını kutladılar, sorunlarını, önerilerini not ettiler
  • 20 January 2022, Thursday 9:33

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Turhan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Tiryakioğlu, Yönetim Kurulu Saymanı Soner Çamlıbelen, Genel Sekreter Kazım Sarıoğlu ve Sanayi Müdürü Haldun Bayram; Ören'deki oda üyelerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladılar. Üyelerinin yeni yıla ilişkin sorunlarını, dileklerini ve önerilerini not eden MİTSO yöneticileri bunlarla ilgili girişimlerde bulunacaklarını belirttiler.

MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel ziyaret ettikleri üyelerine MİTSO adına hayırlı işler dileğinde bulunurken yeni yılda bol kazançlar temenni etti.

Yeni yılda bölge ve ülke ekonomisi bakımından umutlu olduklarını belirten MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, üyelerin dile getirdikleri sorunları TOBB kanalıyla ilgili Bakanlıklara ileteceklerini ve takipçisi olacaklarını ifade etti. Ören'deki üyelerine hayırlı işler dileğinde de bulunan Reşit Özer, MİTSO olarak her zaman üyelerinin yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. Özer, Milas ekonomisine değer katmak için zeytinyağından zeytine, balıktan bala Milas ürünlerine de sahip çıktıklarını ve her ortamda tanıtımını yaptıklarını ifade etti.

Ziyaret edilen MİTSO üyeleri de oda yöneticilerinin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek odanın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve özellikle Milas zeytinyağına ve zeytinine kazandırılan coğrafi işaretlerin, üreticinin ürününün değerlenmesine katkıda bulunduğunu anlattılar ve oda yöneticilerine teşekkür ettiler.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık