Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

VATAN PARTİSİ’NİN MİLAS ADAYI LATİF AKGÜL

Vatan Partisi, 31 Mart seçimleri için Muğla ve ilçe belediye başkan adaylarnı açıkladı. Muğla Altınkalp Düğün Salonu’nda düzenlenen törenin açış konuşmasını, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek yaptı. Doğu Perinçek, milli hükümet ve üretim devrimi için yola çıktıklarını belirterek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının Günal Dal olduğunu açıkladı.Daha sonra, Vatan Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Günal Dal, Muğla'ya dair sorunları ve çözüm paketlerini açıkladı. Rant değil üretim temasının işlendiği adayların tanıtım toplantısında, ilçe belediye başkan adayları da açıklandı.

VATAN PARTİSİ’NİN MİLAS ADAYI LATİF AKGÜL
  • 21 February 2019, Thursday 10:07

Bodrum Belediye başkan adayı Şeref Bozkurt, Dalaman belediye başkan adayı Hüseyin Türkay Datça'da Ayfer Özarslan, Fethiye Belediye Başkan Adayı Selçuk Selvi, Kavaklıdere Belediye Başkan Adayı Mehmet Özer, Köyceğiz Belediye Başkan Adayı Ali İzcioğlu, Milas Belediye Başkan Adayı Latif Akgül, Ortaca Belediye Başkan Adayı Selahattin Kozak, Seydikemer Belediye Başkan Adayı Ahmet Köse ve Ula Belediye Başkan Adayı Mehmet Tiryaki oldu.

Vatan Partisi’nin Milas Belediye Başkan Adayı Latif Akgül, emekli öğretmen. Uzun yıllar Milas’ta öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olan Latif Akgül, Vatan Partisi’nin Milas teşkilatında da aktif olarak çalışmalarıyla tanınıyor.

 

 

 

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 2 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis