VEKİLLER VE BAŞKANLARDAN BİR DİZİ ZİYARET…

CHP’li Muğla Milletvekilleri Suat Özcan ve Süleyman Girgin ile birlikte maden ocağında meydana gelen göçük sonrası hayatını kaybeden Şükrü Otlak’ın cenazesine katılan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Kazanın olduğu maden sahasını gezdikten sonra, Arastapark’taki CHP ilçe binası, İYİ parti ilçe binası ve bazı sivil toplum kuruluşlarına ziyarette bulundular.

VEKİLLER VE BAŞKANLARDAN BİR DİZİ ZİYARET…
  • 21 February 2019, Thursday 10:11

Maden işçisinin cenaze merasimine katılan ve ardından maden sahasında devam eden arama-kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyen Muğla Milletvekilleri Suat Özcan ve Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sahadaki incelemenin ardından önce Arastapark’ta bulunan CHP İlçe Binasına giderek, oradaki partililerle buluştular.

Partiye yeni katılan üyelere rozet takıldıktan sonra parti binasındaki vatandaşlara seslenen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Bugün listelerin seçim kurullarına verileceği son gündür. Bu saatten sonra ‘o adaydır, bu aday değildir’ kısmını bitirdik. Bir anlamda olay, resmileşmiş oldu. Bundan sonra hiçbir şekilde farklı şeyler söylemeye gerek yok. Partililer olarak verilen kararın tartışmasını, 31 Mart’a kadar yapmadan, önümüzdeki hedefe yönelmemiz lazım. Hedefimiz de her zaman olduğu gibi Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını gönderden indirmemek. Çok daha fazla oy alarak vatandaşın bize olan güvenini arttırmış vaziyette ve onların teveccühleri ve geçmiş dönemden daha fazla meclis üyesi alarak önümüzdeki dönemde Milaslılara ve Muğlalılara hak ettikleri hizmetleri ulaştırmak.

Her zaman olduğu gibi Muhammet Başkanım ile birlikte elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Dünyanın hiçbir ülkesinde, hiçbir kentinde sorunlar bir anda çözülüp bitmez. Ancak sorunlar çözülerek azaltılabilir. Yeni istekler de olacaktır. Amaç burada insanların yaşamlarını kolaylaştırmaktır. Bu süreçte herkesin oyuna ihtiyacımız var ve talibiz. Hatta kimi zaman ben bunu söylediğimde insanlar yadırgıyor ama biz Sayın Erdoğan’ın da oyuna talibiz. Sayın Erdoğan bize oy verirse kendisi açısından iyi ve doğru bir tercih yapmış olur.

Bu süreçte kimseyi ötekileştirmeyecek, herkesi kucaklayıcı bir anlayış içinde hareket edeceğiz. Bu arada yoldan sapanlar olabilir, elek altında kalanlar olabilir. Bırakın onlar arkada ne yaparsa yapsınlar. Biz kendi işimize bakacağız. Onlarla uğraşmaya gerek yok. Bize düşen halkla buluşarak, onları ikna ederek, büyük bir oy çokluğuyla seçimleri kazanıp, birlikte Muğla’yı ve ilçelerini yönetelim” dedi.

İYİ Parti’ye ziyaret…

CHP İlçe binasının ardından ittifak ortağı İYİ Parti Milas İlçe Teşkilatı’na bir ziyaret gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ahmet Yanıkoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan milletvekilleri ve belediye başkanları, ittifaktan duyulan memnuniyeti dile getirdiler.

İYİ Parti eski Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, misafirlerine ‘hoş geldiniz’ dedikten sonra; “Ortak paydası Türkiye olan, cumhuriyet değerleri ve Atatürk olan, yine ortak paydası vatan-millet-ezan olan, Muğla ve Milas olan kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Partili arkadaşlarım. Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız, şereflendirdiniz. Bu nezaket ziyareti için Cumhuriyet Halk Partili dostlarımıza teşekkür ediyoruz” diyerek sözü Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a bıraktı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise, daha önceden ilçe teşkilatı olarak İYİ Parti’yi ziyaret ettiklerini belirterek; “Bizleri ikinci kez samimi bir şekilde ağırlamanız nedeniyle teşekkür ediyoruz.

Bildiğiniz gibi bir elim kaza yaşadık ve maalesef 3 kardeşimizi kaybettik. Allah’tan onlara bir kez daha rahmet dilerken, yakınlarına ve tüm hemşehrilerimize de başsağlığı diliyoruz. Bugün o kardeşlerimizden birinin cenazesine katılan ve ardından maden sahasında devam eden arama-kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyen Muğla Milletvekillerimiz Sayın Suat Özcan ve Sayın Süleyman Girgin ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Gürün, ilçemizde İYİ parti ve bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmek istediler. Bu nedenle buradayız” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın ardından söz alan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ise şunları söyledi:

“Türkiye çok özel bir dönemden geçiyor. Başkalarının dediği gibi bir beka sorunu falan değil. Bizim sorunumuz millettir. Dolayısıyla biz de Millet İttifakı’nı oluşturduk. Biraz önce Sayın Başkanın söylediği gibi, bizim ortak paydamız; cumhuriyetin kuruluş felsefesi ve Atatürk’tür. Biz bu doğrultuda bir aradayız. Bu değerlere yapılan hücumu ve dönüştürülmek istenen ilkeleri tekrar kuruluş ayarlarına getirmek üzere bir aradayız.

Öncelikle önümüzdeki yerel seçimleri hem de farklı bir şekilde geçmemiz gerekiyor. Bu yerel seçimler, yerelde çok önemli olmakla birlikte aynı zamanda biraz da yerel seçimleri aşan başka yönleri de vardır. Televizyonları izlediğinizde, ne kadar korktuklarını ve neden Cumhur İttifakı’nı kurduklarını, niye bu kadar telaşa kapıldıklarını, ellerindeki kara lekeyi önüne gelene çaldıklarını görürsünüz.

Muğla’da olduğu gibi Milas’ı birlikte yönetmek üzere verdiğiniz bu karar nedeniyle seviniyor ve saygı duyuyoruz. Bu ittifakla sadece Milas’ın 5 yıllık yönetimini değil, aynı zamanda ülkenin gediği noktadan tekrar kuruluş ayarlarına dönüşünü de sağlamış olacağız. Birlikte çok güzel bir yoldaşlığa adım attık, birlikte yürüyoruz. Farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyor ve bu ilkeler çerçevesinde yürüyüşe devam ediyoruz. Doğru düşünüyoruz, doğru yoldayız ve doğru bir hedefe birlikte ulaşacağız” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün ardından söz alan Muğla Milletvekilleri Suat Özcan ve Süleyman Girgin de, İYİ Partililere samimi ve sıcak karşılama nedeniyle teşekkür ettiler.

Gerçekleşen ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık