Vekâlet, Türk Kızılay'a emanet…

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, Türk Kızılay Milas Şube yönetimi, ilçemize bağlı Akkovanlık, Ortaköy, Çamlıyurt, Çallı, Olukbaşı, Kayabaşı ve Beçin mahallelerinde dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza çeşitli yardımlarda bulundu.

Vekâlet, Türk Kızılay'a emanet…

Kurban Bayramı öncesi dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara; Kızılay Milas Şubesi olarak; Kuşbaşı, kıyma konserveleri ve kıyafet yardımlarını ulaştıran Türk Kızılayı Milas Şube Başkanı Ayşegül Semerci Güneş, yürütülen kampanya ile ilgili şunları söyledi:

“151 yıldır; dil, din, ırk ayırımı gözetmeksizin ulusal ve uluslararası alanda ihtiyaç sahibi insanlara merhamet elini uzatan Kızılay, 2007 yılından bu yana ‘Kızılay Kurban Modeli’ ile milyonlarca ihtiyaç sahibinin sofrasına kurban eti ulaştırıyor. Bu yılda, önceki yıllarda olduğu gibi kurban döneminde hayırseverlerden gelen kurban vekâletlerinden elde edilen etleri, ülkemizin tamamında ve dünyanın farklı bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Mazlum insanların sofralarına ulaştıracağımız kurban etleri ile evlerine, gönüllerine mutluluk vermenin, paylaşmanın ve paylaştırmanın huzurunu yaşayacağız.

Bu yıl “Kurban’ın bereketini yıl boyu yaşatıyorsan hilal olsun Türkiye” sloganı ile çıktığımız bu yolda, önceki gün ilçemize bağlı; Akkovanlık, Ortaköy, Çamlıyurt, Çallı, Olukbaşı, Kayabaşı ve Beçin mahallelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bizzat ulaşarak, yuvalarındaki mutluluklarına küçük de olsa bir katkıda bulunduk. Hayırseverlerimizin bize ulaştırdığı yardımları, biz de gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

Kurban Bayramı’na az bir zaman kaldığını belirten Başkan Ayşegül Semerci Güneş; “Vekâletle kurban kesim kampanyası ile dini vecibelerini yerine getirmek isteyen vatandaşlarımızın kurbanları, İslam’a uygun olarak kesilerek, elde edilen etler vekâlet sahiplerinin adına gerçek ihtiyaç sahiplerine, sağlık kurallarına uygun olarak ve insan onurunu zedelemeden dağıtılmaktadır.

Her dönem mazlum ve mağdurların yanında olan Kızılay’ın bu çalışmalarının hedefine ulaşabilmesi için halkımızın desteği büyük önem taşımaktadır. Bir yerine çok olmanın güzelliğini her zamankinden daha fazla hatırladığımız bu dönemde halkımızın, Kızılay’a daha fazla sahipleneceğine inanıyoruz” dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık