Vekil ve Başkanlar, ‘düğün’ yemeğinde…

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ece Gülen’in düğün yemeğine katıldılar. Vekil ve başkanlara, belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Vekil ve Başkanlar, ‘düğün’ yemeğinde…

Yeni Türkiye Partisi eski Milas İlçe Başkanı, Yeni Milasspor eski Yönetim Kurulu Başkanı ve İşadamı Halil İbrahim Gülen’in kızı, önceki dönem Milas Belediye Meclis Üyesi iken 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Millet İttifakı’ndan Muğla Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen Mimar-Mühendis Ece Gülen, yine ilçemizin tanınmış işadamlarından İTS ve Bodrum Beton’un sahibi Remzi Ozan’ın kardeşi Sinan Ozan ile dün muhteşem bir düğün töreniyle dünyaevine girdi.

Ece ve Sinan çiftinin akşamki düğün merasimi öncesinde gündüz, Havuzbaşı Restaurant’ta verilen düğün yemeğine; CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, belediye meclis üyeleri; Cemil Zeybek, Murat Yazar, Halil Mutlu, Cüneyt İlter, Kenan Özdemir, Mehmet Ateş ve Av. Şakir Özdemir katılarak çifti, bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

Vekil ve başkanlar restoran girişinde belediye meclis üyeleri, Gülen ve Ozan Ailesi tarafından karşılanırken, düğün yemeğine katılan siyasiler ise genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileyerek her iki aileyi de kutladılar.

Aile üyeleriyle birlikte yenilen yemek öncesinde vekil ve başkanlar, düğün yemeğine katılan diğer davetlilerle tokalaşarak, kısa süreli sohbet ettiler.

 

    

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık