GÜLLÜK’TE FENER ALAYI COŞKUSU

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 99'uncu yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Güllük’te, yüzlerce kişinin katıldığı fener alayı ile kutlandı.

GÜLLÜK’TE FENER ALAYI COŞKUSU

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 99'uncu yıldönümü, Milas’ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Milas’ta her 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen fener alayı bu kez Güllük Mahallesinde düzenlendi.

Milas Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı, binlerce kişiyi buluşturdu. Milas Belediyesi Güllük Hizmet Binası önünden başlayan yürüyüşe, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Milas Belediyesi Meclis Üyeleri ve Güllük mahalle sakinleri katıldı.

Türk bayrağını taşıyan kalabalık, yaktıkları meşalelerle güzel görüntüler oluşturdu. Türk bayrakları ve Atatürk posterleri taşıyan kalabalık 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Ne Mutlu Türküm diyene' sloganlarıyla yürüdü. Coşkulu kalabalığı izleyen balkonlardaki vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık