Yanan her kupa yerine konacak!

Geçtiğimiz günlerde kulüp binası yanan Milas Gençlikspor'un kick bokscu sporcuları, 'yanan her kupanın yerine yenisi konacak' dedi ve verdikleri sözü tuttu. 22 sporcuyla katılım gösteren Milas Gençlikspor, 21 madalya elde etti.

Yanan her kupa yerine konacak!
  • 20 February 2022, Sunday 23:43

Önceki gün gece saatlerinde yanan Milas Gençlikspor binasında bulunan madalya ve kupalar küle dönmüştü. 600'e yakın sporcunun kayıtlı olduğu Milas Gençlikspor'da faaliyet gösteren sporcular, "Yanan her madalya ve kupanın yerine yenisi konacak'" sözü verdi.

Dün ise Milas Şehit Murat İnci Kick Boks turnuvasına katılan Milas Gençlikspor sporcuları, çok sayıda madalya elde etti. Kulüp, Muğla genelinde yapılan turnuvada antrenör Kamil Meşeci önderliğinde 22 sporcu ile katıldı. 22 sporcudan 9’u 1.lik,10’u 2.lik, 3’ü 3.lük elde ederek Milas Gençlikspor'u Muğla 1.si yaptı.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, "Milas'ın çocukları, gençleri bize söz verdi. 'Siz üzülmeyin her yanan kupamızın yerine yenisini koyacağız' diye. Gençlerimizle küllerimizden doğacağız. Teşekkürler çocuklar. Teşekkürler Kamil Meşeci hocamız." denildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık