Yapı ruhsat biriminde yılsonu yoğunluğu yaşanıyor

Milas Belediyesi Yapı Ruhsat Birimi personeli, 1 Ocak 2020 itibariyle değişecek olan Otopark Yönetmenliği kapsamında çok sayıda başvuruda bulunan vatandaşların taleplerini karşılamak için yaklaşık 10 gündür yoğun bir şekilde mesai yaptı.

Yapı ruhsat biriminde yılsonu yoğunluğu yaşanıyor

Her daireye bir otopark zorunluluğu getiren Otopark Yönetmeliği, 2020 yılı itibariyle yürürlüğe girecek. Eski yönetmelikte yer alan her üç daireye bir otopark zorunluluğu, yeni düzenlemede her daireye bir otopark şeklinde değiştirildi.
Milas’ta inşaat ruhsatı alacak olan çok sayıda vatandaş, yeni otopark yönetmeliği yürürlüğe girmeden Milas Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Ruhsat Birimi’ne gelerek başvuruda bulundu.
Yapı Ruhsat Birimi personeli, yoğun başvurunun karşılanması için yaklaşık 10 gündür ek mesai harcıyor. Hafta içi saat 21.00’e kadar çalışan personel, cumartesi günleri de mesai yaparak vatandaşların talepleri kabul etti.
Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, yoğun başvuru sürecini vatandaşları mağdur etmeden geçiren birim personelini ziyaret ederek, çalışmalar için teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık