Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yaratıcı drama kurs kayıtları devam ediyor

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyete geçirilecek olan Yaratıcı Drama Kursları’nın kayıtları devam ediyor.

Yaratıcı drama kurs kayıtları devam ediyor
  • 24 August 2021, Tuesday 11:28

Milas Belediyesi, düzenleyeceği eğitim programları ile birlikte kentte sanat rüzgarı estirecek. Dans Kursları’nın kayıtlarının başlamasıyla birlikte Yaratıcı Drama Kursları da kısa zaman içinde başlayacak. Gerçekleştirilecek kurslarda bireysel farkındalıktan grup etkileşimine, rol yapmadan empati kurabilmeye, uyum becerilerinden toplumsal davranışlara kadar farklı eğitim başlıklarıyla çocukların sosyal gelişimini arttırmak hedefleniyor.

“Fark Yaş Kategorilerine Farklı Gruplar”

Pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilecek kurslar, 11-12, 13-14 ve 15-16 arası yaş kategorisinde 3 farklı grup olarak sürdürülecek. Milas Şehir Tiyatrosu’nda (MİŞTİ) gerçekleştirilecek kurslar pandemi tedbirleri doğrultusunda 12 kişi ile sınırlı olacak. Kurslara katılmak isteyen yurttaşlar, 0252 513 31 16 no’lu telefondan numarasından bilgi alabilecek ve kayıt yaptırabilecekler.

“Müzikle ve Sanatla İç İçe Olmak Çok Önemli”

Gerçekleştirilecek kurslarla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Müzikle ve sanatla iç içe olmak çok önemli. Uzun bir süre pandemi dönemindeki kısıtlamalardan dolayı evlerimizdeydik. Şimdi gerekli tedbirleri alarak sanatsal ve kültürel faaliyetlerimizi hızlandırdık. Yapacağımız kurslarla birlikte gençlerimizin müzikle, sanatla iç içe olmalarını, sosyalleşmelerini ve zamanlarını daha kaliteli geçirmelerini hedefliyoruz.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis