Yarı Final Maçları Tamamlandı

Güllük Halı Saha İşletmeciliği tarafından bu yıl düzenlenen Hermias Halı Saha Futbol Turnuvası’nda yarı final maçları 22 Haziran Cumartesi günü oynandı.

Yarı Final Maçları Tamamlandı

Kalabalık bir izleyici tarafından da seyredilen yarı final maçlarının ilkinde, sahaya Meşelik ve Boğaziçi takımları çıktılar.

Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın yönettiği yarı final karşılaşmasında iki takımın futbolcuları finale çıkabilmek için gereken tüm mücadeleyi yaptılar.

VAR Uygulaması Maçların Temposunu Düşürdü

Güllük Halı Saha Futbol Turnuvasında çeyrek final ve yarı final karşılaşmalarında uygulanan VAR sistemi, müsabakaların zaman olarak gecikmesine neden oldu.

Özellikler Meşelik- Boğaziçi maçında futbolcular özellikle kale içi pozisyonlarında VAR uygulamasının devreye girerek maçın zamanının uzamasına neden oldular.

Boğaziçi:10 Meşelik:5

Boğaziçi- Meşelik yarı final maçının ilk yarısı her iki takım adına dengeli bir mücadele ile geçti. Grup maçlarının iki başarılı takımının mücadelesinde karşılaşmanın ikinci yarısında Boğaziçi peş peşe bulduğu gollerle rakibini 10-5 yenerek turnuvanın ilk finalist takımı oldu.

Örenspor:7 Çimenci Home:7

Güllük Halı Saha Futbol Turnuvasının ikinci yarı final maçında sahaya Örenspor  ve Çimenci Home takımları çıktılar. Murtaza Panay’ın hakemliğini yaptığı müsabakada her iki takımda açık ve zevkli futboluyla izleyenlerin beğenisini aldılar.

Maçta 6-4 öne geçen Çimenci Home takımı aradaki iki farkı koruyamadı. Örenspor maçın ikinci yarısında önce maçtaki farkı kapattı, sonrasında da maçı penaltılara götüren golü attı ve maç 7-7 beraberlikle tamamlandı.

Kazananı Penaltılar Belirledi

7-7 lik bir skorla tamamlanan Örenspor- Çimenci Home Futbol Takımları arasında maçın kazananını penaltı atışları belirledi.

Maçta yer alan 7 sporcunun her iki takım adına attığı penaltılar gole dönüştü. İkinci turda Örenspor penaltı atışlarını gole çevirdi Çimenci Home takımı ise son penaltı atışını Ören Kalecisine teslim etti ve turnuvanın şampiyonluk maçında Boğaziçi takımının rakibi Örenspor oldu.

Final Programı

29 Haziran Cumartesi

Saat 20.00 Üçüncülük- Dördüncülük Maç

Çimenci Home- Meşelik

Şampiyonluk Maçı

Saat 21.00 Boğaziçi- Örenspor

Ödül Töreni

 Saat 22.00

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık