Yeni Milasspor’da Belirsizlik Sürüyor

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligi sonunda ligi Turgutreis ve Düğerek Güneşspor’un ardından üçüncü sırada tamamlayarak şampiyonluk ve BAL Ligine umutlarına veda eden ilçemiz futbol takımı Yeni Milasspor’da yeni sezon öncesindeki belirsizlik sürüyor.

Yeni Milasspor’da Belirsizlik Sürüyor

2018-2019 Sezonunda kulübün başına gelen Ahmet Karabıyık’ın sezon içersindeki takımın futbolcu kadrosu, teknik yönetim ve taraftarlarla yaşadığı sıkıntılar, tüm sezon oyunca spor gündemini meşgul etmişti.

Yeni Milasspor taraftarlarıyla arası bir türlü düzelmeyen kulüp başkanı Ahmet Karabıyık’ın yeni sezon öncesinde takımın ve kulübün başkanlığını bırakması için medya yoluyla bir kampanya başlatan Sevdamsın Taraftarlar Derneği, Yeni Milasspor Kulübü üyelerinin imzalarını alarak Ahmet Karabıyık’ın başkanlık görevini sürdürmemesi için çalışmalar yapmışlardı.

Kulübün Onursal Başkanı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a da giderek başkan Karabıyık ile ilgili beklentilerini bildiren Sevdamsın Taraftarlar Derneği yöneticileri ve taraftarlar, Başkan Ahmet Karabıyık’ın en kısa sürede Olağanüstü Genel Kurul Kararı alarak görevden ayrılmasını istediler.

Olağanüstü Genel Kurul Kararı Bekleniyor

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Yöneticilerinin ve Yeni Milasspor Kulübü Taraftarlarının Olağanüstü Genel Kurul beklentisine Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Ahmet Karabıyık’tan bugüne kadar herhangi bir basın bildirisi ve açıklama gelmemesi taraftarların beklentisinin gerçekleşmeyeceği konusundaki belirsizlik de net olarak sürmeye devam ediyor.

Zaman Azalıyor

2019-2020 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde nasıl bir kadro ve bütçe ile yola çıkacağı henüz belli olmayan Yeni Milasspor’daki Olağanüstü Genel Kurul Kararının henüz alınmamış olması ve Başkan Karabıyık’ın konu ile ilgili bir açıklama yapmaması nedeniyle yeni sezon için nasıl bir çalışma yapılacağı belli olmadığı için Yeni Milasspor’daki endişeli ve sessiz bekleyiş halen sürüyor.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık