Yatağanspor yeni yönetimi hızlı başladı…

2019-2020 spor sezonunda özellikle BAL Liginde şampiyonluk kovalamak için ligde mücadele edecek olan Yatağanspor yeni yönetimi ile sezona hızlı bir başlangıç yaptı.

Yatağanspor yeni yönetimi hızlı başladı…

Kulüp başkanı Mustafa Yenioğlu’nun başkanlığında ilk icraatlarını teknik sorumlu seçiminde yapan Yatağanspor, eski hocaları Hüseyin Çolak ile yeniden 1 sezon için anlaşma sağladılar.

Teknik Sorumlu Hüseyin Çolak’ın tercihleri doğrultusunda yeni sezon için futbolcu transferlerine başlayan Yatağanspor yönetimi, kadrolarını tamamen yenilemeye başladılar.

2018-2019 futbol sezonunda Yeni Milasspor’da forma giyen Süleyman Kıratlı, Alâeddin İlhan, Görkem Küçük, Erdem Karakoyun ile yeni sezon için anlaşma sağlayan Yatağanspor’da son transfer kaleye yapıldı ve geçen sene Yeni Milasspor’un kalesini koruyan genç futbolcu Mustafa Duman ile anlaşma sağlandı.

Mustafa Yenioğlu’nun başkanlığında oluşan yeni yönetimde; Memiş Kuzu, Sadık Altındal, İsmail Tepedüzü, Mustafa Arslan, Fecaz Sarı, Erdoğan Demircioğlu, Fuat Göka, Osman Bulut, Fikret Topal, Hasan Hüseyin Mermer yer aldı.

Gerçekleşen genel kurul sonrası Denetleme Kurulu’na; Muhammet Çavuş, Fikret Bodur, Yasin Çamcı seçilirken, ASKF Üst Kurul Delegelerine ise; Mustafa Toksöz, Ali Tekin, Arif Güldürüm, Mustafa Yenioğlu seçildiler.

 

Kale emin ellerde

 

2018-2019 futbol sezonunda ilçemiz futbol takımı Yeni Milasspor’un Süper Amatör Küme Liginde 1 sezon kalesini koruyan başarılı kaleci Mustafa Duman önümüzdeki sezon BAL Ligi takımı Yatağanspor’un kalesini koruyacak.

1998 Nazilli doğumlu 21 yaşındaki genç kaleci futbola Aydın Yıldızgücü takımında başladı.

3 sezon bu takım formasını giyen genç kaleci 2012-2017 sezonlarında Nazilli Belediyespor’a transfer oldu ve bu takımla kalesinde tecrübe kazandı.

2017-2018 sezonunda BAL Ligi takımı Çine Madranspor’a gelen Mustafa Duman 2018-2019 sezonunda ilçemiz takımı Yeni Milasspor’un kalesini Süper Amatör Küme’de başarıyla korudu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık