YAVUZ DEMİR’DEN MİLAS’TA 3 MAHALLE ZİYARETİ

AKP Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Muğla’da yaptığı çeşitli ilçe ziyaretleri sonrasında, AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik tarafından düzenlenen mahalle buluşmalarına katıldı.

YAVUZ DEMİR’DEN MİLAS’TA 3 MAHALLE ZİYARETİ
  • 02 February 2022, Wednesday 9:28

Selimiye, Çamköy ve Danışment Mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen AKP Muğla Milletvekili Demir, özellikle yöre sakinleri adına iletilen taleplerde ilgili birim yetkilileriyle görüşerek sorunları iletti.

Gittiği mahallelerde ilgiyle karşılanan Demir, memnuniyetini dile getirdi.

Ziyaretlerine ilişkin genel değerlendirme yapan Demir; “AK Parti’nin her zaman milletin yanında bir parti olduğuna vurgu yaparak, “Sadece seçim dönemlerinde değil, vatandaşımızın isteklerini, taleplerini her zaman başımızın tacı yapıyoruz. Derdinizle dertleniyor, sevincinizle seviniyoruz. Gittiğimiz her noktada, en ücra köşede bile Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve bizlere olan teveccüh, çalışma şevkimizi daha da artırıyor. Bize iletilen taleplere dosyalara boğulmadan, anında çözüm üretiyoruz. Allah, birliğimizi, kuvvetimizi ve milletimizi her daim güçlü kılsın” ifadelerini kullandı.

Ziyaretlerde partiye yeni katılan isimlere rozet takma töreni de gerçekleştirildi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık