Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni devlet hastanesi alternatif yolunda inceleme

​​​​​​​Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  7 Eylül tarihinde hizmete açılacak Yeni Devlet Hastanesi’ne ulaşım için belediyece açılan ikinci alternatif yolda asfalt çalışmalarını yerinde izledi.

Yeni devlet hastanesi alternatif yolunda inceleme

Yaklaşık 10 metre genişlikte, bin 500 metre uzunluğundaki yolda 1. kat sathi asfalt kaplama çalışmasını yerinde inceleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat , çalışmaların 7 Eylül tarihine kadar tamamlanacağını belirtti.

Milas Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilk etapta  5 metre yüksekliğinde , 600 metre uzunluğunda  taş duvar, İkinci etap olarak da  kaldırım, orta refüj  ve  sıcak asfalt döküm çalışmalarının tamamlandığı Yeni Devlet Hastanesi ulaşım yolu sonrası, şimdi de ikinci alternatif yol yapılıyor.

Sodrakent içerisinden Yeni Devlet Hastanesine bağlanan yolda çalışmalar hızlandı. Yaklaşık bin 500 metrelik yolda başlayan sathi asfalt kaplama çalışmalarını meclis üyeleri ve birim müdürleri ile beraber inceleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Yeni Devlet Hastanemiz 7 Eylül tarihinde hizmete açılıyor. Daha önce hastanemize ulaşım yolunu tamamlayıp hizmete sunmuştuk. Şimdi ikinci bir alternatif ulaşım yolunu hizmete sunmak üzereyiz. Açılış tarihinden önce çalışmalarımız tamamlanmış olacak. Yeni hastanemize yakışacak modern ve güvenli yollarımız Milas halkına hayırlı olsun” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık