Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milas ve Beçin sahaya çıkıyor

Yeni Milasspor- Köyceğizspor / Dalyanspor- Beçin Gençlikspor

Yeni Milas ve Beçin sahaya çıkıyor

2018-2019 Futbol sezonu Muğla Süper Amatör Küme Ligi maçları 2 haftalık aradan sonra, kaldığı yerden yeniden başlıyor. Lige verilen yeni yıl ve futbolda şiddet arasından sonra, Süper Amatör Küme Ligi’nin ilk yarısının son maçı ile futbol yeniden başlıyor.

Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ilçemiz takımı Yeni Milasspor, ligin ilk yarısının son karşılaşması için 20 Ocak Pazar günü Ören Stadyumu’nda Köyceğiz ile önemli bir maça çıkacak. Ligde 23 puanla en yakın rakibi Turgutreis’in  1 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Yeni Milasspor’da takımdan ayrılan Kaptan İbrahim Karayiğit’in dışında diğer tüm futbolcular kadroda yer alıyor.

Taraftarlar Derneğinden Maça Davet

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, Pazar günü Ören’de oynanacak olan Köyceğizspor karşılaşmasına Milaslı tüm futbolseverleri davet ederek, sahaya kazanmak için çıkacak olan Yeni Milasspor’a tribün desteğini verelim davetinde bulundu.

Beçin Deplasmanda

Dalyanspor- Beçin Gençlikspor

Süper Amatör Küme Ligi’nde ilçemizi temsil eden diğer takım olan Beçin Gençlikspor ise yeni 7 futbolcu transferiyle, ilk maçını deplasmanda Pazar günü lig altıncısı Dalaman Belediyespor ile yapacak.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis