Yeni Milasspor Manisa’da, Ortaca Belediyespor Burdur’da

2018-2019 Muğla Futbol sezonunda U17 Liginde Muğla temsilcisi olma başarısını gösteren ilçemiz takımı Yeni Milasspor ile Ortaca Belediyespor U17 Futbol takımlarının Türkiye Şampiyonası maçları oynanmaya başlıyor.

Yeni Milasspor Manisa’da, Ortaca Belediyespor Burdur’da

İlçemiz Temsilcisi Yeni Milasspor U17 Futbol takımı 1.Kademe grup karşılaşmaları için Manisa’ya giderken, diğer ilimiz temsilcisi Ortaca Belediyespor ise Burdur grubunda müsabakalara katılacak.

4-7 Nisan tarihleri arasında oynanacak olan grup maçlarında Yeni Milasspor’un rakipleri arasında İzmirspor, İzmir Balçova Termalspor, Kütahya Akıncılarspor, Aydın Sökegücü ve Denizligücü bulunuyor.

Ortaca Belediyespor’un rakipleri ise Antalya DSİ Spor, Isparta Gölspor, Afyonkarahisar Demirspor, Konya Meramspor ve Eskişehir Şekerspor takımları oldular.

4 Nisan Perşembe günü yapılacak kura çekimi sonrasında ilimiz temsilcilerinin gruplarında hangi takımlarla mücadele edeceği de belli olacak.

Muğla’da U17 Ligi Türkiye grup maçları başlıyor

U17 Liglerinde Türkiye Bölge Şampiyonası’na katılma hakkını kazanan 6 il takımı, 4-7 Nisan tarihleri arasında ilimiz Muğla’da Merkez Ortaköy Sahasında grup maçlarına çıkıyorlar.

Muğla’da mücadele edecek takımlar İzmir Buca Belediyespor, Manisa Yunus Emre Belediyespor, Aydın Yıldızgücüspor, Denizli Kızılcabölükspor, Antalya Alanya Belediyespor, Burdur Bucak Belediyesi Oğuzhanspor.

Tüm takımlara başarılar diliyoruz.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık