Yeni Milasspor tad vermedi

Turgutreisspor:1 Yeni Milasspor:0

Yeni Milasspor tad vermedi

Maçın Hakemleri: Samet Şahin, Ali Cem Zorbay, Tugay Ayas

Turgutreisspor: 99 Berkay Kavuncuoğlu, 48 İsmail Demirtaş, 22Nuri Gökmen, 5 Melih Kemal Kırtay, 61 Cengizhan Akat, 77 Ersin Yılmaz, 3 Abdil Vahap Çoban, 8 Hammed Omoseni Abdulsalam, 20 Kemal Savaşçı, 7 Jerryson Faithboy Wıllıe, 10 Mustafa Topaloğlu

Yedekler: Metin Pozlu, Baturalp İnan, Ali Şahin Bayer, Mustafa Balcıoğlu, Özgür Çelik, Mahmut Öztürk

Teknik Sorumlu: Deniz Kibar

Yeni Milasspor: Mustafa Duman, Muhammet Kılıç, Ayberk Kös, Alaaddin İlhan, Norbert Agbesi, Ubeyd Eren, Kadir Görkem Küçük, Dinmuhammet Taalaıbekov, Semih Berkan Zan, Süleyman Kıratlı, Serhat Çiçek

Yedekler: Arda Çam, Görkem Yavuz, Talan Sarıoğlu, Çağatay Bekâr, Oğulcan Aksu, Çağrı Karayılgın, İsmail Karayiğit

Teknik Sorumlu: Cenk Atasoy

Hava güzel saha kötü

3 Şubat Pazar günü Turgutreis Amiral Orhan Stadyumu’nda oynanan Muğla Süper Amatör Küme Ligi maçında sahadan galibiyetle ayrılan takım ev sahibi Turgutreisspor oldu.

Ligde şampiyonluk mücadelesinde Turgutreis’e lider olarak gelen Yeni Milasspor, karşılaşmada ortaya koyduğu kötü futbolla maçı izleyenlerde hayal kırıklığı yarattı.

Güzel bir havada ancak kötü zeminli bir sahada karşılaşmaya çıkan iki takım maçın ilk yarısında vasat bir futbol ortaya koydular. Maçın ilk yarısında her iki takım daha çok orta sahada topu gezdirerek kontra ataklarla gole gitmek istediler.

Ligde 29 puanla lider olan Yeni Milasspor Milas’tan maçı izlemeye gelen 5 otobüs taraftarının önünde, beklenen futbolunu ortaya koymadı. Maçın ilk yarsında kayda değer sözü edilecek tek önemli atak ev sahibi takımdan geldi. Savunmada oynayan Norbert topu kalecisi Mustafa’ya geri pas olarak verdi, ancak kısa düşen topa Turgutreis forveti müdahale etmek istedi. Milasspor kalecisi Mustafa zamanında bir çıkışla topu kafayla uzaklaştırdı.

Sahaya mutlak galibiyet için çıkan Yeni Milasspor maçın ilk yarısında ev sahibi Turgutreis kalesine tek bir gol pozisyonu yaratacak şut atamadı.

Maçın ikinci yarısında ilk yarıda ki görüntüler yine devem etti. Yeni Milasspor savunmasının hatalarından yararlanan Turgutreisspor sağlı sollu ataklarla Milasspor kalesine yüklendi.

Maçta dakikalar 50’yi gösterirken gelişen bir Turgutreis atağında top ceza sahasına kaleye paralel ortalandı. Milas savunmasını geçen topa arka kale direğinin yanında son olarak Turgutreisspor takımı futbolcusu Melih kafayı vurdu ve takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Gol sonrası Yeni Milasspor doldur boşalt tarzı toplar atarak Turgutreis kalesine gitmek istedi.

Turgutreisspor ise daha net ataklarla gol arayışında oldu.  Dakika 55’te Milasspor atağında orta sahada Serhat Çiçek düşürüldü. Kazanılan faul atışını Semih Berkan Zan kullandı. Kaleye ortalanan top kaleci Berkay’da kaldı.

Dakika 60’taTurgutreis atağında ceza sahası içinde Cengizhan’ın sert şutunu Milasspor kalecisi Mustafa çıkardı.

Dakika 65’te yine Turgutreis atağında ceza sahası içinde Jerryson sert vurdu top az farkla auta çıktı.

Dakika 75’te Turgutreis bir kez daha Milasspor kalesine geldi. Savunma topu uzaklaştırmak isterken topu Turgutreis oyuncularına kaptırdılar. Topla son olarak buluşan Ali Şahin Bayer sert vurdu top az frak üstten auta çıktı.

Maçın sonlarına doğru Yeni Milasspor SemiBerkan Zan ile bir pozisyon buldu ancak top auta çıktı.

Maçın kalan sürelerinde her iki takım maçın skorunu değiştirecek golleri bulamadılar ve 4 dakikalık uzatma bölümlerinde de sonuç değişmedi, maç Turgutreis takımının 1-0 lık galibiyeti ile tamamlandı.

Aldığı bu galibiyetle Turgutreis hem ilk maçın rövanşını almış oldu, hem de 3 puanla sahadan ayrılarak Yeni Milasspor ile arasındaki 5 puanlık farkı 2’ye düşürdü.

Taraftarlar Arasında Maç Sonrasında Gerginlik Yaşandı

Süper Amatör Küme Ligi’nin haftanın en önemli maçında Turgutreisspor’a konuk olan Yeni Milasspor’un maçını izlemek için Milas’tan Turgutreis’e gelen Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarları ile Turgutreis takımı taraftarları arasında kısa bir süre gerginlik ve arbede yaşandı.

Maçın bitmesi ile saha dışında yaşanan bu olaylar sıkı güvenlik tedbirlerinin alındığı Turgutreis Stadyumu önünde fazla büyümeden önlenmeye çalışıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık