Yeni Milasspor’da Birol Erten dönemi

2018-2019 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ilçemizi temsil eden Yeni Milasspor’da geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehir Stadyumu’nda oynanan ve 3-1 kaybedilen Seydikemer Belediyespor karşılaşması sonrasında, takımın teknik sorumlusu Mehmet Kabak ve antrenör Selahattin Tireli takım içindeki görevlerinden istifa ettiklerini sosyal medya yoluyla duyurmuştu.

 Yeni Milasspor’da Birol Erten dönemi

 Yeni Milasspor Kulübünde yaşanan bu teknik sorumlu sıkıntısı sonrasında kulübün başkanı Öcal Yüksel ve yönetim ekibi Milas basınına yaptıkları açıklama ile takımın başına en kısa sürede yeni teknik sorumlunun getirileceği bilgisi verilmişti.
 Yeni Teknik Sorumlu Birol Erten
 Süper Amatör Küme Ligi’nde ligin ilk yarısının tamamlanmasına 3 hafta kala Yeni Milasspor Kulübünde yaşanan Teknik Sorumlu sıkıntısı yeni hocanın takımın başına getirilmesiyle çözüldü.
 18 Aralık Çarşamba günü Yeni Milasspor’un Milas şehir Stadyumu’nda yaptığı hafta içi antrenmanını yeni teknik sorumlu Birol Erten yaptırdı.
Antrenman öncesi kulüp başkanı Öcal Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri futbolculara yönelik yaptıkları konuşmalarda görev değişikliğinin Teknik Sorumlu Mehmet Kabak’ın kendi isteği doğrultusu olduğu söylenerek Mehmet Kabak hocamız bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da yine bizimle birlikte olacaktır denildi.
 Mehmet Kabak futbolcularla vedalaştı
Yeni Milasspor’un 18 Aralık Çarşamba günü yaptığı antrenmana gelen Mehmet Kabak, futbolculara yönelik yaptığı konuşmasında, takımda taze bir kana ihtiyaç olduğunu söyleyerek ayrılma kararının kendisi tarafından verildiğini vurguladı.
Yeni teknik sorumlu Birol Erten ile Yeni Milasspor formasını birlikte yıllarca giydiklerini, Yeni Milasspor Kulübü bünyesinde iyi ve kötü günlerde birlikte mücadele ettiklerini söyledi.
 Yeni Milasspor için artık tribünlerde mücadele edeceğini de vurgulayan Mehmet Kabak, ihtiyaç olduğunda ben her zaman sizlerin ve Mor Beyaz formanın yanındayım diyerek futbolculara tek tek teşekkür ederek vedalaştı.
Futbolcularla ilk tanışma sahada oldu
Yeni Milasspor’un yeni Teknik Sorumlusu olarak göreve getirilen Yeni Milasspor’un eski futbolcularından ve antrenörlerinden biri olan Birol Erten de futbolculara yönelik yaptığı konuşmasında, “sizler Yeni Milasspor formasını giyiyorsunuz. Yüzünüz asılmasın ve boynunuz bükülmesin, hep birlikte Yeni Milasspor’u bu ligde layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.
 “Mehmet Kabak hocamız yine her zaman bizimle birlikte olacaktır” diyen yeni Teknik Sorumlu Birol Erten, takım futbolcularına kaleci antrenörü Erhan Eliş’ni tanıştırarak Yeni Milasspor’da ilk antrenmanına başladı.


 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık