Yeni sezona hazırlanıyorlar

2018-2019 Muğla Voleybol liglerinin başarılı takımı Muğla Büyükşehir Belediyespor küçük ve yıldızlar voleybol takımı, yeni sezon hazırlıklarını yaz dönemi boyunca Muğla Düğerek Spor Salonu’nda ve haftanın 6 günü yaptıkları antrenmanlarla sürdürüyor.

Yeni sezona hazırlanıyorlar

2018-2019 spor sezonunda Muğla alt yapı voleybol liglerinin her kategorisinde katılarak Muğla’yı başarıyla temsil eden Muğla Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımının antrenörlüğünü Sertan İnce yapıyor.

Geçtiğimiz sezon Muğla voleybol alt yapı liglerinde başarılı oyunlarıyla Muğla adına müsabakalara katılan Muğla Büyükşehir Belediyespor takımı, yeni sezonda da aynı başarılı çıkışını sergilemek için haftanın 6 günü antrenmanlarını sürdürüyor.

Antrenör Sertan İnce, geçen sene katıldıkları voleybol liglerinde başarılı bir sezon yaşadıklarını belirterek, yeni sezonda da aynı başarıyı katlayarak yakalamak için yaz dönemi boyunca ara vermeden antrenman çalışmalarını yaptıklarını söyledi.

“Geçen sene sporcularının saha içersindeki performanslarından memnunum” diyen Sertan İnce; “Muğla Büyükşehir Belediyespor olarak yeni sezondaki hedefimiz liglerde başarılı oyun, iyi mücadele ve yetenekli sporcularımızı bir üst liglerdeki takımlarımıza hazırlamaktır” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık