Milas Gençlikspor’da Olağanüstü Genel Kurul Kararı

2018-2019 futbol sezonunda; 7 alt yapı, 1 A takımı ve 6 salon sporları branşlarında 600 sporcusu ile liglerde yer alan Milas Gençlikspor, 2019-2020 spor sezonuna daha güçlü girebilmek için olağanüstü genel kurul kararı aldı.

Milas Gençlikspor’da Olağanüstü Genel Kurul Kararı

Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal Olağanüstü Genel Kurul Kararı almalarıyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; “Kurulduğu yıldan bu yana Milas sporuna ve sporcusuna en iyi şekilde hizmet eden Milas Gençlikspor Kulübü olarak, 2019-2020 spor sezonunda bünyesindeki genç sporculara daha iyi hizmet edebilmek, daha iyi spor yapma olanakları sağlamak adına yeni bir yönetim ekibiyle yeni sezona başlamak istiyoruz” dedi.  

“Bugüne kadar Milas Gençlikspor Kulübü yönetim ekibinde yer alarak sporcularımıza ve kulübümüze hizmet eden tüm isimlere çok teşekkür ediyorum” diyen başkan Ersin Köksal, yeni sezonda Milas Gençlikspor Kulübü yönetiminde yer almak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi ve kulüp bünyesinde yönetici olarak çalışmak isteyenlerin kendisine ulaşmasını istedi.

Başkan Köksal, olağanüstü genel kurulun, 19 Ağustos 2019 Cuma saat:18.30’da Aşkıdil Akarca Salonu’nda yapılacağını belirtti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık