Aynı teknik kadro ile yola devam…

2018-2019 Türkiye 1. Voleybol Liginde mücadele eden ve ligi üçüncü sırada tamamlayarak sezon sonunda Efeler Ligi’ne yükselme play off maçları oynayan Milas Belediyespor, 2019-2020 spor sezonunda da aynı başarıyı yakalamak adına ilk transferlerini teknik sorumlularda yaptı.

Aynı teknik kadro ile yola devam…

Geçen sezon birinci voleybol liginde takımın teknik sorumluluğunu üstlenen Osman Çakıray ve Sefa Koşar ile yeniden yeni sezon için anlaşma sağlayan Milas Belediyespor yönetim ekibi, yaptıkları açıklama ile 2018-2019 sezonda başarılı bir sezon geçirdiklerini vurguladılar.

2018-2019 voleybol sezonunun son derece başarılı geçtiğini söyleyen Milas Belediyespor yönetimi, özellikle Ankara’da oynanan Efeler Ligine yükselme müsabakalarında profesyonel kulüplerin takımlarıyla mücadele ettiklerini, play off’da mücadele eden 8 takım arasında yabancı sporcusu olmayan tek takım olduğuna vurgu yaptılar. Diğer takımlara göre daha mütevazı bir bütçeyle ligde yer aldıklarını söyleyen yönetim, 2019-2020 Sezonunda Türkiye 1. Voleybol Liginde yine mücadelelerini başarıyla sürdüreceklerini ve yeni sezonda da taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu belirttiler.

Geçen sezon ligde başarıyla mücadele eden voleybol takımlarının teknik sorumlularını ve sporcularını da kutladıklarını vurgulayan Milas Belediyespor Kulübü yönetimi, yeni sezonda da hedeflerinin iyi oyun, iyi mücadele ve Milas’ı ligde başarıyla temsil etmek olduğunu belirttiler.

En büyük kazancımız altyapı…

2018-2019 Türkiye 1. Voleybol Liginde Milas Belediyespor Kulübü Voleybol Takımını çalıştıran Teknik Sorumlu Osman Çakıray; “Kulübümün ve bizlerin en büyük kazancı alt yapı takımlarımızdan A takımına kazandırdığımız 3 sporcumuzdur” dedi.

Kaan Durmaz, Mustafa Uğurlu isimli sporcuların gelecek vaat eden yetenekli sporcular olduğunu söyleyen Teknik Sorumlu Osman Çakıray, “Üçüncü sporcumuz ya Mert Mutlu ya da Ertekin Öz olacak” dedi.

Yeni sezonla ilgili olarak ilerleyen günlerde kadro şekillenmeye başladığında bir açıklama yapacağını belirten Teknik Sorumlu Osman Çakıray, 2019-2020 spor sezonunda da Milas için mücadele edeceklerini vurguladı.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık