Yeni sezona yeni yönetim

Kulüp başkanlığını Ersin Köksal’ın yaptığı Milas Gençlikspor 2019-2020 sezonunda yer alacağı sportif yarışmalarda kulüp sporcularının yanında olacak yeni yönetim ekibini 19 Ağustos Pazartesi günü belirliyor.

Yeni sezona yeni yönetim

2018-2019 Muğla spor sezonunda futbolda katıldıkları 1. Amatör Küme Liginde şampiyonluğu son maçta kaçıran ve Süper Amatör Küme Ligine yükselme hayallerini erteleyen Milas Gençlikspor Kulübü, 600’e yakın sporcuya farklı spor branşlarında hizmet veriyor.

Destek olmaya davet etti

Milas Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal 19 Ağustos Pazartesi günü Saat 18.00 de Aşkıdil Akarca Salonu’nda yapılacak olan Olağanüstü genel kurul toplantısına Milaslı tüm sporseverleri davet ederek Milas Gençlikspor Kulübü’ne destek olmaya çağırdı.

Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal Pazartesi günü gerçekleştirecekleri Olağanüstü Genel Kurul Toplantısıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada kurulduğumuz yıldan beri Milas sporuna ve gençliğine hizmet ediyoruz dedi.

Başkan Köksal yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Pazartesi günü yapacağımız toplantıda mevcut yönetim kurulu ekibimize yeni isimleri katarak bünyemizdeki sporcularımıza daha iyi şartlarda hizmet etmeyi hedefledik; bu hedef doğrultusunda bizlere destek olacak, zamanlarını ayırabilecek ve sporu sevecek, ekibimizin bir parçası olacak yeni yöneticilerimize şimdiden hoş geldiniz diyorum, aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza ise bugüne kadar verdikleri destekler için teşekkür ediyorum.”

Futbol turnuvası düzenleniyor

“Bu arada Eylül ayı içinde yapacağımız Halı Saha Futbol turnuvasına katılmak isteyen takım sorumluları en kısa zamanda kulübümüze başvurarak kayıtlarını yaptırsınlar” diyen Ersin Köksal, güzel bir turnuvanın Eylül ayı içersinde gerçekleştireceği müjdesini verdi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık