Yerel Tohum sandığı tohum kabulüne devam ediyor

​​​​​​​İlçemizde bu yıl 13.kez kapılarını açan Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda Milas Belediyesi de fuar alanında bulunan stantlardaki yerini aldı.

Yerel Tohum sandığı tohum kabulüne devam ediyor

Bu sene farklı bir projeyle de fuarda yer alan Milas Belediyesi’nin ‘Yerel Tohum Geleceğimizdir’ sloganıyla başlattığı projeye vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Vatandaşlardan yoğun ilgi…

Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından fuar alanında kurulan yerel tohum sandığına vatandaşlar ellerinde bulunan ata yadigarı tohumları getirerek, tohumların toprakla buluşturulup, gelecek nesillere aktarılması adına sandığa teslim ediyor.

Fuarın ilk gününde yerel tohum sandığına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiklerini belirten Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri 03-06 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuar boyunca tohum kabulünün devam edeceğini belirterek, tüm vatandaşlarımızın bu projeye destek olması çağrısını yaptılar.

Başkan Tokat’tan stant ziyareti

Fuarın dün gerçekleşen açılışının ardından stantları gezen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yerel Tohum Sandığı’nın bulunduğu Milas Belediyesi standını ziyaret etti. Proje hakkında basın mensuplarına bilgilendirmeler de yapan Başkan Tokat, yerel tohumlarını sandığa teslim ederek, projeye destek olan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık