Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yetenekli sporcular dikkat çekiyor

​​​​​​​Geçtiğimiz yılda düzenlenen görkemli geçen Milas Ovakışlacık mahalleler arası futbol turnuvasının bu sezonda ikincisini tekrar düzenleyen tertip komitesi Başkanı Ovakışlacık Mahalle Muhtarı Erdal Gökhan, iki haftadan beri devam etmekte olan turnuva hakkında gazetemize şunları söyledi;

Yetenekli sporcular dikkat çekiyor
  • 10 May 2023, Wednesday 14:05

“15 mahalle takımının bir araya gelerek düzenlediğimiz Mahalleler arası futbol turnuvası müsabakaları mahallemizin futbol sahasında heyecan içerisinde hafta sonları devam etmektedir. Turnuva müsabakalarında mahalli ligde birçok takımda başarıyla forma giyen tanınmış sporcuların yanı sıra bugüne kadar hiçbir takımda lisansı olmayan birçok yetenekli sporcuların olması Muğla Mahalli liginde yer alan takımların yönetim kurulu üyeleri tarafından özenle takip ediliyor. İki gurupta oynanan müsabakalar heyecanlı ve çekişmeli geçiyor. Mahalleler arası futbol turnuvasında yer alan bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz.”

Milas Önder Gazetesi olarak mahalleler arası futbol turnuvasında yer alan her takımımıza elde edecekleri başarılar nedeniyle başarılar diliyoruz.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis