Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas takımları temsilcileri de toplantıda yerini aldı

​​​​​​​Tesis yatırımları ve spor kulüplerine destek yardımları için 220 kulüp Muğla’da bir araya geldi. Toplantıya Milas takımları temsilcileri de katıldı.

Milas takımları temsilcileri de toplantıda yerini aldı
  • 10 May 2023, Wednesday 14:00

Muğla Üniversitesi Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda yapılan toplantıya Milas kulüplerinden Milas Ergin Spor Kulüp Başkan Sercan Ergin, Milas Gençlik Spor Kulübü As Başkan Şafak Kaya, Güllük Hermiyas Spor Kulübü Başkanı Volkan Kurt, Bafa Zeytin Spor Kulüp Başkanı Mutlu Mersin ve alt yapı takımlarında yer alan çok sayıda sporcular katıldı.

Muğla mahalli liginde değişik branşlarda mensubu oldukları kulüpleri temsil eden 13 ilçe alt yapı takımlarının 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu’nda bir araya gelmeleri çok özel bire ambiyans yaşattı.

Takımların değişik branşlardaki sporcularının salonda disiplinli olmaları mensubu oldukları kulüpleri temsil etmeleri herkesin dikkatini çekti.

Değişik renkteki formalar bilhassa kız alt yapı sporcularının disiplinli olmaları görülmeye değerdi.

Her zaman sporcunun yanında olan Milas Önder Gazetesi olarak toplantıya katılan ve güzel ambiyas sağlayan bütün takımlarımızın alt yapılarına başarılar diliyoruz.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık