Yıldız Kızlarda yarı finale çıkamadık

2018-2019 Muğla Yıldız Kızlar Voleybol Lig maçlarında antrenörlüğünü Eşref Mete’nin yaptığı Milas Belediyespor, yarı finale çıkma grup maçlarında geçtiğimiz hafta sonu içinde Yatağan Spor Salonu’nda oynadığı 2 maçta rakiplerine yenilerek yarı finale çıkma hakkını kaybetti.

Yıldız Kızlarda yarı finale çıkamadık

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan grup maçlarının ilkinde Marmaris Akademispor ile karşılaşan Milas Belediyesi Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, rakibine 3-0 yenildi.

Bir gün sonra oynanan ikinci karşılaşmada Yeşil Marmarisspor ile karşılaşan ilçemiz takımı, bu takıma da 3-2 yenilerek, oynayacağı son karşılaşma öncesinde yarı finalde yer alma hakkını yitirdi.

Grubunda son maçını Pazar günü Bodrum İhtisas Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ile yapacak olan Milas Belediyespor sezona bu maçla veda edecek.

Muğla spor Salonu’nun bakımda olması nedeniyle Yatağan Spor Salonu’nda oynanan Yıldız Kızlar Grup maçları, az sayıda voleybolseverler tarafından da takip edildi.

Midi Kızlarda bir umut daha var

Antrenörlüğünü Ünsal Çelik’in yaptığı Milas Belediyesi Midi Kızlar Voleybol Takımı ise geçtiğimiz hafta sonu Yatağan Spor Salonu’nda oynadığı 2 maçın birini kazandı, diğerini kaybetti.

İlk maçta Marmaris Akademispor Midi Kızlar Voleybol Takımı ile karşılaşan Milas Midi Kızlar Voleybol Takımı, müsabakada 2-0’lık mağlubiyetten 3-2 lig galibiyete yükselerek maçı kazandı.

Yatağan’da oynadığı ikinci maçta Yeşil Marmaris takımı ile karşılaşan ilçemiz takımı maçı 3-1 kaybetti.

Grubunda son maçını 22 Mart Cuma günü Milas’ta Armutalan Belediyespor ile yapacak olan ilçemiz temsilcisi, bu maçı kazanırsa yarı final maçları oynama hakkı elde edecek.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık