Yolcu otobüsü devrildi… 2 ölü…

Milas-Söke Karayolu, TOKİ Evleri ile Milas Ziraat Odası Hizmet Binası arasında meydana gelen kazada, Milas Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden yolcularını alarak İstanbul seferine başlayan Metro Otobüs Firmasına ait yolcu otobüsü, daha birkaç kilometre gitmeden henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Görgü tanıkları, başlayan yağışla birlikte yolun kayganlaştığını, bu nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybettiğini öne sürdü. Meydana gelen kazada biri şoför olmak üzere 2 kişi hayatını kaybederken 42 kişi de yaralandı.

Yolcu otobüsü devrildi… 2 ölü…

Bugün öğle saatlerinde Bodrum-İstanbul seferi için ilçemiz şehirlerarası yolcu terminalinden yolcularını alan Metro firmasına ait 34 BUD 832 plakalı yolcu otobüsü, henüz birkaç kilometre gidemeden kaza yaptı. Sabah saatlerinde başlayan yağmur nedeniyle yolun kaygan hale gelmesi, görgü tanıklarının ifadesine göre kazaya neden olurken, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek yaptığı kazada, otobüs sürücüsü Yılmaz Alık ve yolculardan Ersin Aksoy maalesef yaşamını yitirdi. Meydana gelen kazada otobüsün diğer şoförü ve 42 yolcu da yaralandı.

Kazanın sağlık ekiplerine haber verilmesiyle, kaza mahalline çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Başka bir kazanın meydana gelmemesi için polis, olay mahallinde geniş güvenlik önlemi alırken, Milas-Söke karayolunda yaklaşık 1 saat trafiğe tek şeritten geçiş izni verildi.

Olay yerine ulaşan ambulansla öncelikle yaralılar ilçemizdeki hastanelere hızlı bir şekilde sevk edilirken, kaza mahallinden hastanelere nakil yapan ambulansların siren sesi kentin her noktasından duyuldu. Kazayı duyan meraklı vatandaşlar, bir yandan kurtarma çalışmalarını izlerken, diğer yandan da cep telefonlarıyla görüntü almaya çalıştılar. Polis ise vatandaşları olay yeri çevresinden uzaklaştırmak için büyük bir gayret sarfetti.

Polis, meydana gelen kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık