Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yörükler görev dağılımı yaptı

Gerçekleşen olağan genel kurulun ardından geçtiğimiz hafta ilk toplantısını yapan Milas Yörük Obaları Kültür Derneği yeni yönetimi, görev dağılımını yaptı. Dernek başkanlığına yeniden Erkan Turgut seçildi.

Yörükler görev dağılımı yaptı

Olağan genel kurul toplantısının yapıldığı Milas-Söke Karayolu üzerindeki kıl çadırda, genel kurulda seçilen yeni yönetim ilk toplantısını geçtiğimiz hafta yaparken, dernek başkanlığına yeniden Erkan Turgut seçildi.

Milas Yörük Obaları Kültür Derneği yeni yönetim kurulu tarafından yapılan görev dağılımı sonrasında Erkan Turgut başkan seçilirken; Özay Gezgin, Can Helvacıoğlu ve Mehmet Yılmaz başkan yardımcılığına, Ayşe Tavaslı sayman, Tamer Ballı sekreter,Kahraman Akar, Murat Ataklı ve Bülent Sevinç ise üyeliklere seçildiler.

Yeniden başkanlığa seçilen Erkan Turgut, oluşan yeni yönetimin görev dağılımıyla göreve başladığını belirterek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Turgut; “Amacımız sahip olduğumuz bu kültürü yaşamak ve yaşatmak, gelecek nesillere doğru bir şekilde aktarmak olunca elbette seçilen arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen her türlü gayreti gösterecek ve başarılı olacağız.

Derneğimizin kuruluşundan bugüne tüm desteklerini bizlerden esirgemeyen başta Milas Kaymakamı Sayın Eren Arslan, Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat olmak üzere; tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, oda ve dernek yönetimlerinin yanı sıra Milaslı hemşehrilerimize de gerçekten yürekten teşekkür ediyoruz” diyerek, bundan sonraki faaliyetlerde aynı desteği göreceklerinden de kuşku duymadıklarını vurguladı.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis