Yüksel’den Başkan Tokat’a sitem dolu cevap

Yeni Milasspor Başkanı Öcal Yüksel, geçtiğimiz günlerde kendisine yönelik açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a cevap verdi. Yüksel, Başkan Tokat için, “Yaptığı tek şey; düğünde çeyrek, ölümde börek göndermek” dedi.

Yüksel’den Başkan Tokat’a sitem dolu cevap
  • 22 March 2022, Tuesday 16:49

Yeni Milasspor’da 2019 yılından bu yana devam eden yönetim tartışmaları, gerginlik kazandı. Öcal Yüksel, kulübün olağan genel kurulunun ardından yapılan itirazlar nedeniyle devam eden mahkeme süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Mahkeme harcı tebligatının kendilerine ulaştırılmadığını, bu nedenle de mahkemenin düşmesine itiraz ettiklerini kaydeden Yüksel, taraflarına gönderilen tebligatın muhtarlık binasına bırakıldığını ve kendilerine tebliğ edilmediğini söyledi. Tebligatın usülsüzlüğü ile ilgili gereğini yaptıklarını belirten Yüksel, mahkemenin haklı olduklarına kanaat getirdiğini ve davanın yeniden görüleceğini söyledi.

Öcal Yüksel sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler gelip geçiciyiz. Seçimle gelip gideriz. Bu kulübün hazirun listesi var. Tüzük ne söylüyorsa onu yapıyoruz. Listede olmayan arkadaşlarımız gelip burada imza atarak oy kullandılar. Bizim mahkemeye taşımış olduğumuz olay budur. O zaman biz de yoldan geçen kişileri toplayıp oy kullandıralım. 30 fark yeseydim zaten mahkemeye başvurmazdım. Biz bunun peşine düştük. Bu arada mahkeme sonuçlanmadı. Adres belli olduğu halde, nasıl bir hata olduysa İsmetpaşa Muhtarlığı’na teslim edilmiş. Biz müracaatımızı yaptık, usulsüz tebligat olduğu kabul edildi.”

Göreve geldiği 2019 yılında yapılan genel kurulda aday çıkmadığını, yönetim kurulu listesinin bile oluşturulmadığını kaydeden Yüksel, “Son dakikada kulübümüzün büyükleri bir liste yaptılar. Ben de o listede yer aldım ve bir şekilde bombayı kucağımıza aldık. Başkan olduğumuzda elimize bir karar defteri ve kaşe verdiler. Başka da bir şeyi olmayan kulübü teslim aldık.” dedi.

Sezona 14 gün kala lige başladıklarını ifade eden Yüksel, “Hiçbir desteğimiz yoktu. Her şey paraydı. Bizim su talebimiz dahi reddedildi. Nasıl oldu bilmiyorum ama ne hikmetse bize cephe alındı. Randevu verilmedi. Dilencilik yaparak, forma satarak kulübü ayakta tuttuk. Çok zoruma giden bir olay; bir gün haberimiz olmadan, hiçbir yönetim kurulunu aramadan belediye başkanımız futbolcuları sahada ziyaret ediyor ve bir miktar para getirerek hocaya teslim ediyor. Bunu duyduğumuzda o parayı aynen iade ettik. Belki de kızgınlığı bundan olabilir.” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana icralarla uğraştığını dile getiren Yüksel, 2 dönem öncesinden 172 bin lira ve 40 bin lira icra ile bugüne kadar çok sayıda senetin kendilerine ulaştığını dile getirdi. Milas’ın Hacıilyas Mahallesi’nde bulunan giyim pazarının ortalama 12 bin lira geliri olduğunu ve kira ve çalışan gibi giderler çıkarıldığında ayda 4 bin lira kaldığını söyleyen Yüksel, “Oto yıkama olarak hizmet veren alanı da kiralamıştık ancak şikayet olunca mühürlendi.” dedi. Şahsi ticari hesaplarına yönelik eleştirilere de cevap veren Yüksel, icra ödemekten kişisel borçlarıma bile odaklanamadım.” diye konuştu.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği basın açıklamasının ardından kendilerine söz hakkı doğduğunu söyleyen Yüksel, “Ben başkan olmaya çok meraklı değilim. Benim ailemi karıştıramazsınız. Mahkeme kararı ne olursa olsun. Başkanlık bize kalırsa; kongreye gideceğiz. Ancak kongrede sizi aday görmek istiyorum! Sizin desteklediklerinizi değil. Ancak siz aday olursanız aday olacağım! 2019 yılında Milasspor’un o kadar borcu vardı ki, bu kapıdan kimse geçmiyordu. Tam kayyum atanacakken biz devreye girdik. Bizim 2019 yılından bu yana tüm bilançolarımız burada. Biz kendimizi Valiliğe şikayet ettik ve 23 Mart’ta denetlememiz var. Bizim veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok. Yıllardır Milas Belediyespor’u konuşuyoruz. Ne kadar ödenek yapıldığı belli değil. Her yıl milyon liralar harcanıyor. Bize 3 yılda verdiğiniz 150-200 bin liraların hesabını vermeme gerek yok. Bana güvenmediğiniz için kendiniz dağıttınız parayı. O yüzden size bilanço sunmama da gerek yok. Keşke beni çağırsaydınız da, her şeyi anlatsaydım size. 17 dakika benimle ilgili açıklama yapmışsınız. İktidar partisi bile muhalefetle uğraşmıyor bu kadar.” ifadelerini kullandı.

TFF 3. Lig’deki takımlarının bazılarında bile olmayan kulüp binasını oluşturduklarını söyleyen Yüksel, daha sonra kalıcı gelir oluşturmak için otoparkı kiraladıklarını belirtti ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e ve futbolcular için bir lojman kazandırdığı için Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık