Dörtyol’un duayenleri kahvaltıda bir araya geldiler
2021-2022 sezonu Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de grubunda şampiyonluk hedefleyen Milas Dörtyol Gençlikspor takımı, geçtiğimiz pazar günü saat 10:00’da Havuzbaşı Restorant’ta kahvaltı düzenledi.

Gençlik yıllarında Muğla’nın renkli takımlarından biri olan Milas Dörtyol Gençlikspor forması altında oynadıkları başarılı futbolla ivme kazanan Milas’ın duayen sporcularından Cemal Şölen, Murtaza Panay, Milas Gazipaşa, Firuzpaşa mahalle muhtarları Recep Panay, Mustafa Balon isimli eski sporcular geçtiğimiz Pazar günü Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübü’nün Havuzbaşı Restorant’ta verdiği kahvaltıda bir araya gelerek hasret giderdiler.
Zamanın duayen sporcularına ilgi büyüktü. Kahvaltı sonrasında futbolumuzun duayen 4 eski sporcusu gazetemize şunları söyledi:
“Milas Dörtyol Gençlikspor bizim gençlik yıllarımızın tek sevdasıydı. Eski yıllarda Milas Dörtyol Gençlikspor’da futbol oynamak, yeşil-kırmızılı formayı giymek onurdu. Bu sezon grubunda şampiyonluk hedefleyen Dörtyol Gençlikspor takımının yönetim kuruluna, bizleri kahvaltıya davet ettikleri için teşekkür ediyoruz”
KAHVALTIYA KAYMAKAM MUSTAFA ÜNVER BÖKE İLE BAŞKAN MUHAMMET TOKAT DA KATILDI
Havuzbaşı Restorant’ta verilen kahvaltıya Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ile Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet Tokat da katıldı. Sporun konuşulduğu kahvaltı sonrasında görüşlerini aldığımız Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, gazetemize şunları söyledi:
“Şampiyonluk hedeflediğimiz bir dönemde maçlarımıza ve verilen kahvaltımıza gelerek bizleri onore eden Kaymakamımız Mustafa Ünver Böke ile Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a yardımları ve teşrifleri için yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz”





