Dörtyol’un duayenleri  kahvaltıda bir araya geldiler

​​​​​​​2021-2022 sezonu Muğla Mahalli İkinci Amatör Küme’de grubunda şampiyonluk  hedefleyen Milas Dörtyol Gençlikspor takımı, geçtiğimiz pazar günü saat 10:00’da Havuzbaşı Restorant’ta kahvaltı düzenledi.

Dörtyol’un duayenleri  kahvaltıda bir araya geldiler
  • 22 March 2022, Tuesday 15:12

Gençlik yıllarında Muğla’nın renkli takımlarından biri olan Milas Dörtyol Gençlikspor forması altında oynadıkları başarılı futbolla ivme kazanan Milas’ın duayen sporcularından Cemal Şölen, Murtaza Panay, Milas  Gazipaşa, Firuzpaşa mahalle muhtarları Recep  Panay, Mustafa Balon isimli eski sporcular geçtiğimiz Pazar günü Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübü’nün  Havuzbaşı  Restorant’ta verdiği  kahvaltıda  bir araya gelerek  hasret giderdiler.

Zamanın duayen sporcularına ilgi büyüktü. Kahvaltı sonrasında futbolumuzun duayen 4 eski sporcusu gazetemize şunları söyledi:  

“Milas Dörtyol Gençlikspor bizim gençlik yıllarımızın tek sevdasıydı. Eski yıllarda Milas Dörtyol Gençlikspor’da  futbol oynamak, yeşil-kırmızılı formayı giymek onurdu. Bu sezon grubunda şampiyonluk  hedefleyen  Dörtyol Gençlikspor takımının yönetim kuruluna, bizleri kahvaltıya davet ettikleri için teşekkür ediyoruz”

KAHVALTIYA  KAYMAKAM MUSTAFA ÜNVER BÖKE İLE BAŞKAN MUHAMMET TOKAT DA KATILDI

Havuzbaşı Restorant’ta verilen kahvaltıya Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ile Milas Belediye Başkanı Avukat Muhammet        Tokat  da katıldı. Sporun konuşulduğu kahvaltı  sonrasında   görüşlerini aldığımız Milas Dörtyol Gençlikspor Kulübü  Yönetim      Kurulu Üyeleri, gazetemize şunları söyledi:

“Şampiyonluk hedeflediğimiz bir dönemde maçlarımıza ve verilen kahvaltımıza gelerek bizleri onore eden Kaymakamımız  Mustafa Ünver Böke ile Milas Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a yardımları ve teşrifleri için yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz”

 

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık