Yuvaya döndü; Egemen Urhan Muğlaspor’da

​​​​​​​Antrenörlük kariyerine 2007-2009 sezonlarında Muğlaspor’da başlayan 1982 Muğla doğumlu 38 yaşındaki tecrübeli teknik adam Egemen Urhan, uzun bir süre sonra yeniden yuvası olan Muğlaspor’a döndü.

Yuvaya döndü; Egemen Urhan Muğlaspor’da

Muğlaspor’da adım attığı antrenörlük macerasına daha sonra teknik adam olarak devam eden başarılı çalıştırıcı Egemen Urhan, birçok futbol takımında çalıştırıcılık yaptı.

2020 sezonunda son olarak BAL Liginde yer alan Yatağanspor’u çalıştıran Egemen Urhan Muğlaspor’da başladığı antrenörlük hayatını farklı takımlarda sürdürdü.

Aydınspor 1923,Turgutreisspor, Ortaca Belediyespor, Bağcılarspor, Batman Petrol Ofisi Spor, Didim Belediyespor, KSK ve Yatağanspor takımlarını çalıştıran tecrübeli isim Egemen Urhan beşinci kez Muğlaspor’a döndü.2012 ve 2015 sezonlarında Ortaca Belediyespor’u BAL Liginde çalıştıran Egemen Urhan 2020-2021 sezonda Üçüncü ligde yer alan Muğlaspor’un başına getirildi.

 Muğlaspor ile tekrar anlaşan Egemen Urhan sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamada, Muğlaspor’a yeniden döndüğü için mutlu olduğunu belirterek Muğlaspor’la başarılı bir sezon yaşamak istediğini söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık